Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Посилена підготовка курсантів-випускників
На виконання рішення першого заступника начальника Генерального штабу ЗСУ на базі військової частини здійснюється спеціальна складова посиленої підготовки для курсантів-випускників за спеціальністю Фінанси, банківська справа та страхування. У заняттях брали участь представники Департаменту фінансів Міністерства оборони України, Фінансово-економічно..
[ читати далі ]
До Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибула делегація військових психологів ЗС США
У Військовому інституті розпочав роботу триденний семінар для військових психологів. Викладачі, практикуючі психологи Збройних Сил Сполучених Штатів Америки. У кожного за плечима реальний бойовий досвід і практична робота з реабілітації військовослужбовців. Тренінги для учасників спрямованні на розгляд питань поведінкового здоров’я військов..
[ читати далі ]
Шановні наші ветерани!
Вітаю Вас з Днем ветерана! Ваша самовіддана праця, відданість справі та терпіння стали основою нинішнього досягнень нашого інституту! Вашому поколінню довелося багато пережити непростих випробувань, котрі загартували і зміцнили Вас. Цей день є символічним у єдності і спадкоємності поколінь – можливість сказати теплі слова подяки батькам, мат..
[ читати далі ]
Збірна команда ВІКНУ з футболу здобуває чергову перемогу Прийшов, побачив – гол забив
Атмосфера спортивного запалу та жаги до перемоги панувала сьогодні на футбольному полі спортивного комплексу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Champion Cup студмістечка КНУ зібрав 10 команд з різних гуртожитків, аби обрати найкращу команду серед «місцевих жителів». Команда військових футболістів з гуртожитку №..
[ читати далі ]
Збірна футбольна команда ВІКНУ перемогла на турнірі імені Героя України Андрія Кизила
Збірна команда ВІКНУ з футболу виборола кубок на турнірі імені Героя України Андрія Кизила, який відбувся на базі Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Це вже другий відкритий чемпіонат з міні-футболу за «Кубок пам’яті Андрія Кизила», який героїчно загинув у 2017 році під Авдіївкою. У турнірі взяли участь 6 команд, сер..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка поклали квіти до могили генерал-лейтенанта ЖУКОВА Сергія Анатолійовича
Сьогодні, 30 вересня 2019 року в 15-ту річницю від дня смерті першого начальника Військового інституту доктора технічних наук, заслуженого працівника освіти України, професора, генерал-лейтенанта ЖУКОВА Сергія Анатолійовича вшанували память та поклали квіти до могили курсанти Військоаого інституту. Генерал-лейтенант ЖУКОВ Сергій Анатолійович - докт..
[ читати далі ]
Незламна сила духу
Сьогодні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки Департаменту військової освіти і науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України в рамках програми національно-патріотичного виховання відбулася зустріч з Героєм України Володимиром Жемчуговим. Володимир Павлович р..
[ читати далі ]
ХІ чемпіонат з більярду „Вільна піраміда”
29 вересня 2019 року в Більярдному клубі «Платон» під керівництвом судді міжнародної категорії, директора Федерації спортивного більярду України по розвитку більярдного спорту у ВНЗ професора О.Безносюка відбувся ХІ чемпіонат Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка серед науково-педагогічних пра..
[ читати далі ]
Підбірка блоку новин, начитування у прямому ефірі, живе спілкування з гостями та розробка власних проєктів
Робота перед камерою, цікаві зустрічі та живе спілкування у прямому ефірі: саме у такій атмосфері пройшов тиждень посиленої військової підготовки курсантів 6 курсу за спеціальністю військова журналістика. Шість днів майбутні лейтенанти відточували здобуті за 5 років навчання навички та вміння на базі Центральної телерадіостудії Міністерства оборони..
[ читати далі ]
Візит представників Центру спеціальних бойових дій
Відповідно до Плану заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони та Збройних Сил України Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка у черговий раз відвідали представники Центру спеціальних бойових дій Збройних сил США імені Дж.Ф.Кеннеді. Мета зазначеного заходу – продовження надання консульта..
[ читати далі ]