Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Візит представників Центру спеціальних бойових дій

Відповідно до Плану заходів  міжнародного співробітництва Міністерства оборони та Збройних Сил України Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка у черговий раз відвідали представники Центру спеціальних бойових дій Збройних сил США імені Дж.Ф.Кеннеді.

Мета зазначеного заходу – продовження надання консультативно-дорадчої допомоги щодо створення програм військової освіти та підготовки, організації підготовки викладачів кафедри правового забезпечення для навчання курсантів за напрямом цивільно-військового співробітництва у Військовому інституті.

Отримані від американських партнерів навчально-методичні матеріали, знання та навички були використані у ході відкритих лекційних занять за участю членів американської делегації з навчальною групою, які провели майор юстиції Роллер В.М. та капітан юстиції Остапенко І.О.

Крім того, у ході візиту члени делегації Центру спеціальних бойових дій спільно з фахівцями кафедри геоінформаційних систем і технологій Військового інституту узгодили питання створення програмного забезпечення для використання силами та засобами цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України.

Візит наших американських партнерів пройшов вкрай динамічно та в атмосфері взаємної зацікавленості у його результатах.

Фотографії