Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів
Вкотре у Військовому інституті відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Зб..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відбулась XV Міжнародна науково-практична конференція
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася XV Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє». Серед запрошених гостей були присутні представники Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та іноземні гості. З ві..
[ читати далі ]
Міс Вікну 2019. Краса врятує світ!
В урочистому залі Будинку офіцерів в Києві пройшов конкурс «Міс ВІКНУ 2019». Учасниці продемонстрували свої таланти, інтелектуальні здібності та ерудицію, здивували глядачів своїми вміннями та зачарували природною красою. 9 конкурсанток змагалося за звання «Міс Військового інституту», демонструючи глядачам чуттєве виконання..
[ читати далі ]
Наші курсанти та викладачі беруть участь в міжнародній програмі Erasmus+ у Військовій академії імені Г. С. Раковського в столиці Болгарії-Софії
Військовий інститут КНУ імені Тарас Шевченка - перший в Україні вищий військовий навчальний заклад, котрий долучився до міжнародної програми обмінів студентів, викладачів та науковців Erasmus+. Протягом зимового та весняного семестру чотири курсанти різних курсів та спеціальностей проходять навчання у Військовій академії імені Г. С. Раковського в ..
[ читати далі ]
Будинок Офіцерів запалав під музику Військового оркестру
У Будинку офіцерів відбулися звітні концерти військових оркестрів Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка та 101-ої окремої бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України. Завдяки керівникам оркестрів майорам Юрію Копачу і Олександру Голубу, музичний вечір запалив публіку та здивував феєричним шоу..
[ читати далі ]
Жалобні заходи на території Національного музею «Меморіал жертв Голодомору»
Сьогодні 23 листопада 2019 року до Дня пам’яті жертв голодоморів, який відзначають щороку в четверту суботу листопада, відбулися жалобні заходи на території Національного музею «Меморіал жертв Голодомору», на якому були присутні курсанти Військового інституту. У ХХ сторіччі українці пережили три голодомори: 1921-1923, 1932-1933 і ..
[ читати далі ]
Вони – незабуті! Ми пам’ятаємо!
Курсанти Військового інституту віддали шану невинно убитим землякам, жертвам тоталітарної системи, які загинули під час Голодомору 1932-1933 років. Щороку, у четверту суботу листопада, Україна вшановує пам’ять жертв Голодоморів ХХ століття. «Ми завжди пам’ятатимемо наших пращурів, які померли під час Голодомору 1932-1933 років...
[ читати далі ]
Вшанування курсантами ВІКНУ пам'яті Героїв Базару – учасників Другого Зимового походу армії Української Народної Республіки
23 листопада 2019 року курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у виїзному семінарі “Другий зимовий похід і незламність духу героїв Базару, як символ вірності ідеї незалежності і військовому обов’язку”. 98 років тому, 23 листопада 1921 року відбувся останній бій націон..
[ читати далі ]
Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка відкрив двері для майбутніх абітурієнтів
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбувся День відкритих дверей. Зустріли гостей презентаційним фільмом про навчальний заклад. Далі перед гостями виступив заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олег Прохоров. Він розповів про історію ВВНЗ, його структуру, особливості організації освітнього..
[ читати далі ]
Збірна футбольна команда ВІКНУ зазнала першої поразки у сезоні
Курсанти Військового інституту провели турнір з футболу на території дитячого будинку "Надія", у якому програли малюкам за рахунком 5:3. Проте, хлопці не засмучуються, адже ті емоції, які вони отримали того дня, ніякими радощами перемоги не заміниш. Слова вдячності, незабутні посмішки та дитячі очі, які запам´ятались кожному з курсантів на в..
[ читати далі ]