Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ відбулась XV Міжнародна науково-практична конференція

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася XV Міжнародна науково-практична конференція «Військова освіта і наука: сьогодення та майбутнє».

 

Серед запрошених гостей були присутні представники Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України та іноземні гості.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника Військового інституту з наукової роботи, кандидат військових наук, полковник Борис Попков, який висловив слова подяки учасникам наукового форуму.

Від імені ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського виступив проректор з наукової роботи, доктор біологічних наук, професор Віктор Мартинюк, який наголосив на важливості підвищення рівня військової освіти, адже вона є рушієм прогресу.

Серед поважних гостей були присутні Перший заступник начальника Головного управління персоналу Генерального Штабу Збройних Сил України, генерал-майор Микола Думенко, Начальник Воєнно-наукового управління Генерального штабу ЗСУ полковник Володимир Коваль, Головний спеціаліст відділу організації освітньої і наукової діяльності Департаменту військової освіти Сергій Роговенко та інші.

Представники Збройних Сил Китайської Народної Республіки підполковник Лі Юнь та капітан 2 рангу Юй Ян розповіли про військову освіту в КНР. Цікавим моментом була розповідь Юй Яна про підготовку миротворців та освіту іноземних військовослужбовців в Китаї.

Після завершення основної частини конференції, учасники розподілились по секціях,  де поспілкувались та обмінялись досвідом.

Практика обміну досвідом стає дедалі популярною, адже приносить користь як курсантам, так і гостям навчального закладу.

 

Зелена Світлана

Кротченко Валерія

Фотографії