Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


«СЛОВО СВІДКА» ДЛЯ КУРСАНТІВ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у проекті «Слово свідка» - який проводиться на базі Національного музею історії України у Другій світовій війні. Залучені до нього учасники бойових дій на Сході України, діляться власними спогадами. З курсантами спілкувався капітан..
[ читати далі ]
Всеармійські змагання з гирьового спорту
15-17 лютого 2019 року на спортивній базі Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова відбулися Всеукраїнські та Всеармійські змагання з гирьового спорту «Гвардійський ривок», «Об`єднання – запорука розвитку», пам`яті О.М. Дідовця. У змаганнях взяли участь понад 200 учасників з 11 областей України й м. К..
[ читати далі ]
Курсанти військового інституту відвідали Національний музей історії України у Другій світовій війні.
Військовослужбовці побували на екскурсії: “Україна. Війна. Власна пам’ять” – розповідь про історичну драму України у Другій світовій війні. Під час екскурсії курсанти мали змогу ознайомитись з головною експозицією Меморіалу, яка розгорнута в 16 залах площею 5 тис. кв. м. та налічує 17 тис. 400 експозитів. Український вимір..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту на початку спартакіади отримали перші здобутки
На Чернігівщині з 5 по 7 лютого на базі 169-го Навчального центру Сухопутних військ «Десна», пройшов чемпіонат Збройних Сил України серед вищих військово-навчальних закладів з військового біатлону. У змаганнях брали участь 48 військовослужбовців. За підсумками змагань, в естафетному заліку команда ВІКНУ посіла II місце, а саме: курсант ..
[ читати далі ]
Команда ВІКНУ виборола призові місця на чемпіонаті з гирьового спорту
08 лютого 2019 року проходив чемпіонат міста Києва з гирьового спорту серед вищих навчальних закладів у якому брали участь учасники команди ВІКНУ. За результатами змагань срібними призерами стали: солд. Катерина Менегатті, солд. Ілля Гореліков та солд. Роман Братусь. Чемпіонами міста стали: мол. с-т Валентин Харченко, солд. Яна Савчук, солд. Олен..
[ читати далі ]
Військові журналісти і прес-офіцери підвищили кваліфікацію
Сьогодні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тарас Шевченка завершились двотижневі Курси підвищення кваліфікації для військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації. Слухачі ознайомились з методами та інструментами інформаційно-психологічних операцій в соціаль..
[ читати далі ]
Офіцери відвідали Укрінформ і дізнались про можливість співпраці
5 лютого відбулась зустріч завідувача прес-центру Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» заслуженого журналіста України Сергія Сай-Боднара з офіцерами, що прибули на курси підвищення кваліфікації військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації до Військов..
[ читати далі ]
Випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації
31 січня 2019 року на базі кафедри військової політології Військового інституту Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка завершились курси підвищення кваліфікації фахівців з питань морально-психологічного забезпечення. Під час курсів слухачі під керівництвом доцента кафедри воєнної політології підполковника Мельника Ярослава Іван..
[ читати далі ]
Тематичний вечір на честь Дня пам`яті героїв Крут
29 січня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся тематичний вечір на честь Дня пам`яті героїв Крут. З промовою виступив психолог відділу морально-психологічного забезпечення, голова Ради ветеранів Військового інституту полковник запасу Микола Сергійович Дорохов та наголосив: "Захист своєї країни ..
[ читати далі ]
Тренінг для слухачів курсів
Для вдосконалення практичних навичок підтримання та відновлення належного рівня морально-психологічного стану військовослужбовців і підвищення рівня знань стосовно "декомпресії" учасників бойових дій офіцери-слухачі курсів підвищення кваліфікації фахівців з питань морально-психологічного забезпечення відвідали психологічний тренінг у VETERAN HUB - ..
[ читати далі ]