Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Військові журналісти і прес-офіцери підвищили кваліфікацію

Сьогодні у Військовому інституті Київського національного університету імені Тарас Шевченка завершились двотижневі Курси підвищення кваліфікації для військових журналістів, фахівців з інформування громадськості та взаємодії із засобами масової інформації.

Слухачі ознайомились з методами та інструментами інформаційно-психологічних операцій в соціальних онлайн-мережах для протидії гібридним загрозам, обговорили різні аспекти комунікації органів військового управління під час проведення операції Об’єднаних сил, розглянули проблематику геополітики та геостратегії в процесах реформування сектору безпеки і оборони України.

На курсах офіцерів ознайомили з досвідом роботи єдиного в Україні державного інформаційного агентства «Укрінформ», яке функціонує в форматі мультимедійної платформи іномовлення.

Також, відбувся «круглий стіл» на тему «Робота військового журналіста, прес-офіцера: досвід АТО/ООС» за участю слухачів – досвідчених військових журналістів і прес-офіцерів та курсантів третього і четвертого курсів, які навчаються у Військовому інституті за спеціальністю журналістика.

По закінченню курсів слухачі отримали відповідні свідоцтва і сертифікати.

Кафедра військової журналістики  

 

(на фото:
Отримання свідоцтва і сертифікатів;
відвідування «Укрінформу»;
учасники «круглого столу»: досвідчені військові журналісти і прес-офіцери спілкуються з курсантами 3-4 курсів)

Фотографії