Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Чемпіонат Київської області з гирьового спорту
6 березня 2021 року курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка брали участь у відкритому чемпіонаті Київської області з гирьового спорту, який проходив на базі Національного університету біоресурсів і природокористування. Здобути перемогу намагались близько ста гирьовиків, проте домогтися високих результатів вдалося не всім. Не дивлячис..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ – ЖІНОК ВІТАЛИ З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗАХИСТУ ПРАВ ЖІНОК ТА МИРУ
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися святкові заходи, присвячені Міжнародному дню захисту прав жінок та миру. У своєму виступі заступник начальника Військового інституту – полковник Сергій Мотика привітав жінок, які присвятили себе служінню Батьківщині та поряд із чоловіками наполеглив..
[ читати далі ]
Перший ювілей військової радіостанції «Армія FМ»
Служимо і дружимо разом з «Армія FМ» ! Військова радіостанція незалежної України «Армія FМ» відсвяткувала свій перший ювілей – 5 років з дня створення. У пам’ятну річницю творчий колектив «Армія FМ» організував цікаві масові заходи, в тому числі - свято для найменших слухачів - дітлахів, тож студія ..
[ читати далі ]
Підготовка офіцерів з питань навігаційного забезпечення
1 березня відбувся черговий випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову підготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил Україн..
[ читати далі ]
День відкритих дверей
27 лютого у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшов День відкритих дверей. Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям інституту. напрямами підготовки та спеціальностями навчального закладу. Отримати інформацію про особливості вступу та навчання до ВІКНУ прибули май..
[ читати далі ]
Екскурсія у ВІКНУ для молодого покоління українців з Луганщини
Молодь з зони проведення ООС завітали до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Курсанти та офіцери провели для молоді екскурсію по корпусу Військового інституту, презентували фільм про підготовку курсантів за різними спеціальностями та провели заняття у стрілецькому тирі. «Військовий інститут а..
[ читати далі ]
Курсанти Військового Інституту здобули перемогу в змаганнях «BATTLE MILE»
21 лютого відбувся біговий турнір в рамках Battle Mile Indoor League 2021, участь в якому взяли курсанти Юрій Галка та Анатолій Тонконоженко. Бігова миля, а саме так називають змагання, піддалася досвідченим спортсменам нашого інституту. Команда, до складу якої входили наші хлопці, виборола перше місце з загальним часом 23 хв 53 сек, майже на три х..
[ читати далі ]
ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАМОВНИКОМ У ВІКНУ
Відповідно до плану проведення навчальних занять замовником на 2020-2021 навчальний рік з курсантами 3-5 курсів за спеціальністю фінанси, банківська справа та страхування на кафедрі фінансового забезпечення військ, військового факультету фінансів і права, було проведено заняття на тему: “Система внутрішнього контролю в контексті запобігання к..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні
Вся Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні - людей, які повстали проти несправедливості на захист ідеалів демократії, громадянських прав і свобод, європейського майбутнього нашої країни. День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вш..
[ читати далі ]
Курсова підготовка фахівців МПЗ
З 27 січня по 18 лютого цього року у Військовому інституті проводилися заняття з офіцерами на курсах підвищення кваліфікації з питань морально-психологічного забезпечення військових частин і підрозділів безпосереднього підпорядкування Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України. Науково-педагогічні працівники кафедр війс..
[ читати далі ]