Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Перший ювілей військової радіостанції «Армія FМ»

Служимо і дружимо разом з «Армія FМ» !

Військова радіостанція незалежної України «Армія FМ» відсвяткувала свій перший ювілей – 5 років з дня створення.

У пам’ятну річницю творчий колектив «Армія FМ» організував цікаві масові заходи, в тому числі -  свято для найменших слухачів - дітлахів, тож студія перетворилась на справжню майстерню: тут малювали на полотні, вишивали ляльки, робили свічки з воску та розмальовували печиво. Організатором розмалювання смаколиків була наша курсантка Валерія Подкіч, яка вже неодноразово проводила свою практику на радіо, створила декілька власних проєктів та провела чимало прямих ефірів.  

-  Для мене  колектив радіостанції вже рідний, тут з багатьма журналістами співпрацюю і дружу ще з першого курсу. Я дуже рада, що мене запросили на це свято, дали можливість зробити свій внесок та організувати майстер-клас для діточок, - розповідає Валерія.  

- Військові практики й стажування на «Армії FМ» наших курсантів, що навчаються за спеціальністю «Журналістика», є найкращим практичним досвідом. Ми вдячні цьому чудовому колективу, який допомагає кафедрі навчати та виховувати майбутніх майстрів радіожурналістики. –  підкреслив начальник кафедри військової журналістики ВІКНУ полковник Олексій Позняков. – З військовими радіожурналістами служить чимало наших випускників,  – додає пан Олексій.    

У 2016 році у Будинку офіцерів «Армія ФМ» розпочала своє мовлення: спочатку в Інтернет-просторі, а через рік Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення видала їй дозвіл на тимчасове мовлення на території Донецької та Луганської областей. Сьогодні «Армія ФМ» мовить у 25 містах України.

В ефірах радіостанції ви можете почути достовірну інформацію про нашу армію, актуальні новини із району проведення ООС, історії бійців нашої армії та послухати якісну українську або закордонну музику.

На свято також завітали воїни Збройних Сил України, ветерани, волонтери, перша керівниця військового радіо «Армія ФМ» Яна Холодна, керівництво Міноборони та ГШ ЗС України, представники ВІКНУ та ВІТІ. А наприкінці вечора в ефірі наживо лунали виступи від українських виконавців, зокрема фронтмену гурту LETAY Іллі Резнікова, NAVKA, Анжеліки Рудницької, Yura Zvonar, Артура Боссо та інших виконавців.

Валерія КРОТЧЕНКО

                                                                                 Валерія ПОДКІЧ

 

Фотографії