Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти першого курсу присягнули на вірність українському народові
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка курсанти першого курсу присягнули на вірність українському народові. В урочистих заходах з нагоди свята взяли участь почесні гості, батьки та рідні майбутніх захисників. Привітали курсантів заступник керівника офісу Президента України Анна Коваленко, заступник ди..
[ читати далі ]
У Військовому інституті пройшли заходи з нагоди Дня знань та початку нового 2019-2020 навчального року
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшли урочистості з нагоди Дня знань та початку нового 2019-2020 навчального року. На урочистостях був присутній зачтупник директора Департамент військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Володимир Мартинюк, який в с..
[ читати далі ]
Згадати відданих державі
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка вшанували пам`ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави. Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, починаючи з 2019 року українці щороку згадуватимуть своїх оборонців у цей..
[ читати далі ]
З днем народження, Україно!
Урочисті заходи з нагоди Дня незалежності України провели напередодні свята у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кращих військовослужбовців та працівників відзначили подяками та нагородили грамотами. З привітальним словом до присутніх на урочистостях звернувся заступник начальника інституту полковник..
[ читати далі ]
ВИПУСКНИКИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ СКЛАЛИ ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ
Сьогодні в День Державного Прапору України та напередодні Дня Незалежності на факультеті післядипломної освіти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулося складання Військової присяги та черговий випуск громадян України, які навчалися за програмою підготовки офіцерів запасу. На вірність Українському ..
[ читати далі ]
Слухачі факультету післядипломної освіти взяли участь в спортивних змаганнях «Ігри героїв» та «Мілітірі Кемп»
17 серпня 2019 року у Києві на Контрактовій площі пройшли змагання «Ігри героїв» та «Мілітірі Кемп». Це - всеукраїнські спортивні змагання ветеранів Збройних Сил України, осіб з інвалідністю, військовослужбовців, полісменів та цивільних осіб. «Ігри героїв» та «Мілітірі Кемп» - це командні змагання з к..
[ читати далі ]
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ КОНКУРСУ НА КРАЩОГО ПСИХОЛОГА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ У 2019 РОЦІ СТАРШОГО ЛЕЙТЕНАНТА ОЛЕНУ ШЕЯН
Вже стало доброю традицією вітати випускників Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка із перемогою у щорічному конкурсі на кращого психолога ЗС України. Цей рік не став виключенням, а саме “Кращим психологом ЗС України у 2019 році” стала старший лейтенант Олена Шеян, у 2016 році закінчила Війсь..
[ читати далі ]
17 серпня у селі Копачів Обухівського району, Київської області в парку "Київська Русь" пройшли всеукраїнській змагання з гирьового спорту
Участь у змаганнях брала збірна команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яка була під керівництвом викладача кафедри фізичної підготовки і спорту капітана Підопригори Максима. Збірна виступила гідно та показала досить високі результати. Чемпіоном всеукраїнських змагань стала Савчук Яна.Срібло отрима..
[ читати далі ]
Здолати страх і стати кращим
Екстрим та армія поняття тотожні. І для вчорашньої шкільної молоді, навіть елементарні військові випробування, стають справжнім іспитом на фізичну та психологічну зрілість. Спека, розпечений пісок на зубах, страшенний гуркіт і смак та запах перепаленого дизеля створює відчуття, що це просто сон, такий собі реалістичний, але при цьому глибокий с..
[ читати далі ]
Колючий дріт – не перешкода
Про те, як молоде поповнення Військового інституту вдосконалює свої практичні навички у полі ми обіцяли розповісти у наших наступних репортажах. Обіцянку виконуємо, об`єднавши у команду небайдужих дописувачів активних курсантів, які на власному досвіді пройшли випробування та поділились своїми враженнями. Все, що відбувається вперше, для людини..
[ читати далі ]