Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖНИЦЮ КОНКУРСУ НА КРАЩОГО ПСИХОЛОГА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ У 2019 РОЦІ СТАРШОГО ЛЕЙТЕНАНТА ОЛЕНУ ШЕЯН

Вже стало доброю традицією вітати випускників Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка із перемогою у щорічному конкурсі на кращого психолога ЗС України.  Цей рік не став виключенням, а саме “Кращим психологом ЗС України у 2019 році” стала старший лейтенант Олена Шеян, у 2016 році закінчила Військовий інститут за спеціальністю “Психологія” і, на даний час, проходить службу у 79 окремій десантно-штурмовій бригаді Десантно-штурмових військ ЗС України.

Нагадаємо, що сам конкурс на звання кращого психолога був започаткований з ініціативи Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України ще у 2017 році. В ньому беруть участь кращі військові психологи різних видів ЗС України. Спочатку проходять два відбіркові тури: перший  на рівні оперативних (повітряних) командувань ЗС України, другий – на рівні видів ЗС України.  

Кінцевий етап щорічного конкурсу було проведено на базі 59 Будинку офіцерів Військово-Морських Сил ЗС України м. Одеса. Протягом трьох днів кращі психологи ЗС України змагалися між собою за право називатись кращим психологом.  Окрім виконання різноманітних конкурсних завдань конкурсанти отримали змогу підвищити рівень професійних знань, обмінятися досвідом та обговорити сучасні тенденції у професії. Попри насичену програму випробувань учасники активно провели дозвілля: познайомились із пам’ятниками архітектури курортного міста Одеси.

Переможниця Олена Шеян уперше брала участь у подібному конкурсі, і незважаючи на досить юний вік вже заявила про себе, як про досвідченого фахівця, здатного ефективно вирішувати широке коло неструктурованих професійних проблем, що стосуються психологічного забезпечення професійної діяльності військового підрозділу в мирний час та в умовах ведення бойових дій. – Зупинятися на досягнутому я не планую, адже, професія офіцера-психолога потребує постійного самовдосконалення та повної віддачі, – прокоментувала свою перемогу Олену Шеян.

Керівництво Військового інституту щиро вітає  Олену Шеян із цією перемогою, яка, без сумніву, стала яскравим підтвердженням її завзяття, активної життєвої позиції і працьовитості і бажає їй натхнення, значного професійного та особистісного росту та ще більш визначних перемог у майбутньому! Так тримати і нових звершень у службі! 

Доцент кафедри військової психології та педагогіки
п/п-к  Наталія Сторожук

Фотографії