Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Героїчний обороні Луганського аеропорту присвячуються
8 листопада у Військовому інституті відбулася зустріч з групою волонтерів які презентували документальний кінофільм та книгу «У вогняному кільці. Оборона луганського аеропорту». У документальній хроніці описуються події, пов’язані з обороною міжнародного аеропорту «Луганськ» та прилеглих населених пунктів (квітень-поча..
[ читати далі ]
Вшанування пам`яті видатного археолога Вікентія Хвойки
Курсанти Військового інституту взяли участь у заходах з нагоди дня пам’яті археолога Вікентія Хвойки, який похований на Байковому кладовищі. Заходи проводились за ініціативою і під керівництвом Зої Ружин, громадського діяча, Заслуженого працівника культури України, голова всеукраїнського ГО «Поступ жінок-мироносиць». Археолог Віке..
[ читати далі ]
Військовий оркестр виступив на благодійному концерті з підтримки онкохворої дитини
25 жовтня у Васильківському міському будинку культури відбувся гучний благодійний концерт під назвою «Надія Є» на підтримку важкохворого трирічного Ярослава Охріцького. Ця життєрадісна дитина має дуже рідкісне захворювання, щоб одужати, Ярослав потребує проведення довготривалого лікування із застосуванням препаратів, один із яких не с..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась робоча зустріч з представниками Міністерства оборони Грузії з питань розвитку стратегічних комунікацій
Фахівці з питань розвитку стратегічних комунікацій оборонних відомств Грузії відвідали з робочим візитом Військовий Інститут та спілкувалися з керівництвом навчального закладу, начальниками кафедр і курсантами кафедр журналістики та зарубіжної воєнної інформації. Грузинську сторону представляли пан Давід Учадзе - начальник відділу стратегічних ком..
[ читати далі ]
Зустріч з дітьми, які цікавляться військовою справою
29.10. До Військового інституту завітали учасники загальноукраїнського табору «Труханівська Січ». Серед присутніх були мама героя України Варениця Ганна Івнівна, син героя України (батько учасник Небесної Сотні) Аксенін Юрій Васильович та учасник майдану Дзівінський Роман Романович та молоді патріоти, яким не байдужа доля України. В хо..
[ читати далі ]
День військового фінансиста у ВІКНУ
29 жовтня військові фінансисти відзначили своє професійне свято - День військового фінансиста. Цей День було засновано в 1999 році за відповідним наказом Міністра Оборони України. Головна мета пам’ятної дати — віддати належне самовідданій праці у фінансово-економічних органах, підвищення їх авторитету, а також зміцнення престижу фінансо..
[ читати далі ]
Чемпіонат з військового п’ятиборства
Чемпіонат Збройних Сил України відбувся з 23-26 жовтня на базі Національної академії сухопутних військ та Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. У ньому взяли участь кращі військові п’ятиборці з 8 команд вищих військово-навчальних закладів нашої країни, серед яких була і наша збірна команда Військового інс..
[ читати далі ]
27 жовтня відбудеться день відкритих дверей у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Захід відкриє своїм виступом ТВО начальника навчального відділу підполковник Сергій Пашковський. Він розповість абітурієнтам про історію Військового інституту. А також ознайомить із факультетами на які можна вступити та спеціальностями які можна здобути. Також буде звернено увагу на умови вступу у ВІКНУ, як буде здійснюється підготовка курсантів, у..
[ читати далі ]
День НАТО у Військовому інституті Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка
У Військовому інституті Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка відбувся “ День НАТО”. Представники делегації Північноатлантичного альянсу на чолі з генерал-майором Одд Егіл Педерсеном обговорили питання впровадження стандартів НАТО в освітній процес. На брифінгу учасники делегації розповіли про структуру та завдання..
[ читати далі ]
Легкоатлетичний крос серед військовослужбовців
20 жовтня 2018 року на території студентського містечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено легкоатлетичний крос серед військовослужбовців Військового інституту присвяченого пам’яті генерал-лейтенанта Жукова С.А. За результатами проведених змагань в особистому заліку серед офіцерів-жінок: 3 місце виборол..
[ читати далі ]