Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Два кубки поспіль – свідчення майстерності
Команда КВК «Своя атмосфера» Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка другий рік поспіль зайняла перше місце та виборола кубок ректора у змаганнях команд університету кмітливих та винахідливих. Відзнаку переможцям сьогодні вручив начальник факультету післядипломної підготовки полковник Віктор ..
[ читати далі ]
Орієнтир на вдосконалення практики
Відповідно до Плану проведення навчальних занять замовником на 2018-2019 навчальний рік, з курсантами 2-4 курсів та науково-педагогічними працівниками кафедри фінансового забезпечення військ військового факультету фінансів і права 08 червня 2019 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка було проведено ..
[ читати далі ]
У кожної професії свій день…
Відчути свою приналежність до «клану» журналістів змогли сьогодні і курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. На загальному шикуванні факультету начальник кафедри військової журналістики полковник Олексій Позняков та старший викладач підполковник Галина Жолтікова привітали курсантів з п..
[ читати далі ]
За гостре перо, за вдале слово….
У колонному залі Київської міської державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня журналіста України. Серед заохочених були викладачі та курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Урочисте зібрання розпочали традиційно. Голова київського осередку Національно..
[ читати далі ]
ЗАГАЛЬНОУНІВЕРСИТЕТСЬКИЙ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – KNU EXPO-2019
1 червня у головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся Загальноуніверситетський день відкритих дверей. Презентаційна платформа Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка зацікавила багатьох майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Досвідчені фахівці ВІКНУ ..
[ читати далі ]
Чемпіонат Військового інституту з Бойової армійської системи
31 травня у Військовому інституті під керівництвом кафедри фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки і спорту вперше було проведено чемпіонат між факультетами з Бойової армійської системи. Бойова армійська система (БАрС) містить основи фізичної підготовки, відпрацювання медичних навичок і комплекс тактико-спеціальних, рукопашних та стріл..
[ читати далі ]
Вклонились видатному Кобзареві
30 травня курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відвідали Канів та взяли участь у поминальній ході з нагоди перепоховання видатного українського поета. Ініціювала захід, організатор проекту «Мистецький спецназ», заслужений працівник культури України Зоя Ружин. Разом з колегами-сп..
[ читати далі ]
У Військовому інституті закінчилися курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів-психологів
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся випуск офіцерів-психологів військових частин та підрозділів Збройних Сил України. На базі кафедри військової психології та педагогіки слухачів курсів навчали діагностувати, та забезпечувати супровід особового складу у повсякденній діяльності. Також, офіцери..
[ читати далі ]
Курси пройдено - попереду практична робота
У Військовому інституті відбувся черговий випуск Курсів підвищення кваліфікації. Цього разу до навчального процесу було залучено офіцерів за напрямком діяльності цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України. Протягом трьох тижнів офіцери-практики вдосконалювали свої знання, навички та вміння у різних дисциплінах. Професор кафедри право..
[ читати далі ]
Знову в лідерах
З 23 по 26 травня у Харкові, на базі національного університету Повітряних Сил, команда Військового інституту КНУ боролася за пальму першості на Чемпіонаті ЗСУ зі спортивного орієнтування серед вищих військових навчальних закладів. Три дні наші спортсмени-орієнтувальники гідно конкурували з іншими військовими вишами. Керівник і наставник команди ..
[ читати далі ]