Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Два кубки поспіль – свідчення майстерності

Команда КВК «Своя атмосфера» Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка другий рік поспіль зайняла перше місце та виборола  кубок ректора  у змаганнях  команд університету кмітливих та винахідливих.

Відзнаку переможцям сьогодні вручив начальник факультету післядипломної підготовки полковник Віктор Добровольський: - Кожна перемога це свідчення реальної роботи, а коли вдається двічі поспіль вибороти таку відзнаку це пряме підтвердження професіоналізму, - наголосив Віктор Броніславович.

- У фіналі зійшлися чотири сильні команди: історики, юристи, філологи та ми, - говорить курсант  четвертого курсу Ростислав Павленко. – Змагатися завжди цікаво, особливо з людьми котрі тонко розуміють і генерують гумор. Усі шанси на перемогу, на мою думку, були у юристів. Команда молода, амбітна, але нам поталанило. Мені, дуже приємно, що хлопці та дівчата у фіналі мобілізувались і  відіграли на всі сто.

Переможців гучними оплесками вітали курсанти та офіцери. Заслужену хвилину слави для команди та кожного гравця окремо посилив  оркестр інституту під орудою майора Юрія Копача. А за два тижні, наша команда - «Своя атмосфера», гратиме на кубок гумору у Дарниці.  Бажаємо вдалих жартів і цікавих суперників найкмітливішим переможцям цьогорічного сезону.

Фото автора: Ольга Георгієва

Фотографії