Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ ЗІ СТУДЕНТАМИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
24 липня 2019 року у Військовому інституті розпочалися навчальні збори з громадянами України, які на протязі двох років готувались за програмою підготовки офіцерів запасу. Це є останній етап на шляху до отримання первинного офіцерського звання. Майбутніх офіцерів держава готує для кадрового забезпечення Збройних Сил України, інших військових формув..
[ читати далі ]
Відпрацювання практичних навичок в «Kill House»
З курсантами 2-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка факультету фінансів і права кафедри правового забезпечення в період з 08.07.19 по 20.07.19 було пройдено курс « Дії в міській забудові» на базі Навчального центру Військової поліції під керівництвом інструкторів ВСП та військовослуж..
[ читати далі ]
Комплексні практичні заняття з первинної військово-професійної підготовки
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжуються комплексні практичні заняття з первинної військово-професійної підготовки з громадянами першого року навчання, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу. Під керівництвом досвідчених викладачів факультету післядипломної..
[ читати далі ]
Загартування тіла і духа
З липня першокурсники Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка перебувають на польових зборах у 169-му навчальному центрі «Десна». Протягом місяця курсанти підвищують рівень професійних навичок, вдосконалюють свої вміння та засвоюють різноманітні військові дисципліни. На практичних заняттях військовослужбовці проходять тактичну,..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту зайняли призові місця на міжнародному професійно-аматорському турнірі з легкої атлетики “Kyiv Athletics Festival”.
Поки хтось відпочиває від військової форми, статутів і стройового кроку у відпустці, а хтось набирається досвіду на військовій практиці, курсанти навчальної групи Тонконоженко Анатолій й Галка Юрій встигають і службу в нарядах нести, й у проведенні цьогорічної вступної кампанії допомагати, й навіть брати участь в змаганнях. Більше того – пе..
[ читати далі ]
Рівний до рівного: «Р2Р» єднає молодь світу
Сила студентських інновацій може протистояти таким викликам сучасності, як екстремізм, расова дискримінація та навіть тероризм. Програма «Peer to peer compaigns» з 2015 року об’єднала з 75-ти країн світу небайдужу молодь, яка розробляє дієві медійні й соціальні проєкти та реалізує їх через Інтернет-простір. Зусилля направлені на з..
[ читати далі ]
Перелік допущених кандидатів до участі в конкурсі на заміщення наукових посад ВІКНУ
Відповідно до вимог наказу начальника Військового інституту выд 04.06.2019 №99-ОД, "Про організацію та проведення конкурсу на заміщення наукових посад у Військовому інституті". Перелік кандидатів які допущені до участі в конкурсі наведено нижче:
[ читати далі ]
За реальні здобутки почесна відзнака
Київський міський голова Віталій Клічко високо оцінив здобутки колективу Військового інституту у забезпеченні обороноздатності держави. Користуючись нагодою з відзначення Дня конституції України очільник столиці вручив почесну грамоту та побажав усім викладачам та студентам міцного здоров’я, наснаги, та нових здобутків у вихованні майбутн..
[ читати далі ]
Є битви, котрі варто знати – і є бої, яких нам не забути…
Нещодавно курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у виїзному семінарі з назвою: «360 років Конотопської битви та її значення для ствердження Української держави». Ініціювали подорож активісти Спілки Офіцерів України. В ході семінару учасники обговорювали важливість Конотоп..
[ читати далі ]
Вшанували творця першої європейської Конституції
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка поклали квіти до пам’ятника видатного політичного діяча початку 18 століття, гетьмана України Пилипа Орлика. Такі заходи вже стали доброю традицією військових у День Конституції України. «Той факт, що творцем першого, сучасного на той час, закону..
[ читати далі ]