Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


БІЛЬЯРД: КУБОК РЕКТОРА КНУ імені Тараса Шевченка
16 березня 2019 року в Більярдному клубі «Платон», під керівництвом суді міжнародної категорії, по “Піраміді”, директора Федерації спортивного більярду України по розвитку більярдного спорту у ВНЗ професора Олександра Безносюка, спортсмени виборювали ювілейний Кубок Ректора Київського національного університету імені Тараса ..
[ читати далі ]
День українського добровольця. Зустріч із Всеволодом Стеблюком
До Дня українського добровольця в Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбулася зустріч із Всеволодом Стеблюком (позивний – «Айболіт») – добровольцем, військовим лікарем на Сході України, учасником боїв під Іловайськом, автором автобіографічної книги «Синдром АТО. Нотатки ”Айболіта”&..
[ читати далі ]
Зустріч з Олексієм Годзенко та Євгенією Китаївою
Вони ризикують життям заради правди. Перед їхніми очима пройшли кадри палаючих Пісків, Авдіївки, оточеного Широкиного та захопленої Горлівки. Олексій Годзенко та Євгенія Китаїва - воєнні кореспонденти 24-го та 5-го каналів. Курсанти Військового інституту мали змогу побувати на зустрічі з ними, яка відбулася у просторі виставки «Український ..
[ читати далі ]
Вітаємо переможця
За досягнення у розробленні важливих наукових проблем та з метою заохочення молодих учених і студентів вищих навчальних закладів України до науково-дослідної роботи за підсумками конкурсу 2018 року, проведеного відділенням Національної академії наук України, Президія НАН нагородила грамотою Мельника Юрія Анатолійовича, курсанта Військового інститут..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту взяли участь у багатонаціональних навчаннях «Dynamic Front-2019»
Курсанти Військового інституту взяли участь у багатонаціональних навчаннях «Dynamic Front-2019», які проходили на території командування 7-ї армії Збройних Сил США на начальному полігоні у місті Графенвер (Німеччина). Від Збройних Сил України делегували 5 представників, двоє з них курсанти ВІКНУ: командир 513-іф навчальної групи старший..
[ читати далі ]
Військові несуть щастя.
Нещодавно Курсантська рада організувала поїздку до школи-інтернату для дітей з особливими потребами. Це стало доброю традицією, адже подібні візити проводяться уже не перший рік. Від Військового інституту на даний захід залучили 19 курсантів на чолі з молодшим лейтенантом Ніною Смірновою. Більшість з них першокурсники, тому спочатку їх переповнювал..
[ читати далі ]
205-річниця від дня народження Тараса Шевченка
09 березня 2019 року, із нагоди 205-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка, університетська громада вшанувала пам’ять Великого Кобзаря. Тарас Шевченко – видатна особистість не тільки для XIX століття, а й для будь-якого періоду новітньої української історії. Поезії Великого Кобзаря є символом боротьби волелюбного українського нар..
[ читати далі ]
Міжнародне співробітництво - важливий аспект підготовки курсантів Військового інституту.
Трансформація навчальних програм за стандартами НАТО здійснюється за участю іноземних фахівців. Один із них-співголова підкомітету Військової поліції Канади підполковник Бернард Хадсон. Він безпосередньо бере участь у вдосконалені теоретичних і практичних методик для курсантів кафедри правового забезпечення. Гудзь АннаЗадубінна ЯнаОсовський Олекс..
[ читати далі ]
У Військовому інституті привітали жінок з Днем весни
Керівництво Військового інституту нагородили жінок-військовослужбовців та працівників Збройних Сил України за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня. Заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика підкреслив, що наші «жінки мають здатність ..
[ читати далі ]
Запобігти глобальним гібридним війнам
Агресія РФ проти України спочатку в Криму, потім на Сході супроводжується тотальною дезінформацією і масштабними протиправними діяннями. Цілеспрямована несанкційована політика країни-агресора диференціюється науковцями як глобальний гібридний тероризм. Міжнародні партнери для недопущення російської експансії у світі констатують потребу у співпраці ..
[ читати далі ]