Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти 5-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь в проведенні промо-івенту «Презентація нової міжфакультетської програми «Економічна безпека підприємництва» в Головному корпусі університету
6 квітня 2019 року курсанти 5-го курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з доцентом кафедри фінансового забезпечення військ к.е.н. Гурою Вікторією Леонідівною були присутні на доповіді про надзвичайно важливі аспекти трансферу товарів і технологій подвійного використання від Володимира Давидовського &ndash..
[ читати далі ]
Завжди перші!
6 та 7 квітня у столиці України відбувся дев’ятий київський міжнародний півмарафон – 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Маршрут 4,2 кілометра пролягав у парковій зоні Національного виставкового центру (ВДНГ). За 2 дні на різних дистанціях заходу на старт вийшли майже 13000 учасників з 57 країн світу, а підтримували любителів бігу на ву..
[ читати далі ]
У Національній академії сухопутних військ підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі «Військові науки»
Участь у конкурсі взяли курсанти та їхні наукові керівники з практично всіх вищих військових навчальних закладів нашої країни, а також вихованці цивільних вишів та вищих освітніх установ інших силових відомств України. За підсумками конкурсу переможцем став курсант Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ан..
[ читати далі ]
Defense Express розкрив свої таємниці перед майбутніми військовими журналістами
Формула успіху українського спеціалізованого видання у сфері військової техніки та озброєння. Перспективи та тенденції розвитку сучасної зброї в умовах путінської агресії проти України. Реагування світового ринку озброєння на виклики, ризики та загрози, які сьогодні постають перед людством. Проблеми та досягнення вітчизняного ОПК. Всі ці теми знайш..
[ читати далі ]
Випуск курсів підвищення кваліфікації офіцерів-політологів
Відбувся випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації офіцерів-політологів військових частин і підрозділів Збройних Сил України. Навчання проходило в період з 4 по 27 березня у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Підготовку офіцерів здійснювали досвідчені науково-педагогічні працівники кафедри військ..
[ читати далі ]
Зустріч курсантів Військового інституту з радником командуючого Військово-морських сил ЗСУ
27 березня 2019 року відбулася зустріч курсантів Військового інституту з радником командуючого Військово-морських сил Збройних Сил України Вікторією Христенко за позивним “Хрещена”, яка працює в Асоціації народних волонтерів України. Вона презентувала картини художників України, які написали свої полотна у подарунок і в підтримку моряк..
[ читати далі ]
ХVII Міжнародна науково-практична конференція «Шевченківська весна 2019: військові науки»
27 березня на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася ХVII Міжнародна науково-практична конференція «Шевченківська весна 2019: військові науки». Як зазначив під час пленарного засідання заступник начальника Військового інституту з наукової роботи полковник Борис Попков, основним..
[ читати далі ]
«Спортивне свято» зближує
На кількох спортивних майданчиках Військового інституту у неділю 24 березня стартувало «Спортивне свято» гуманітарно-лінгвістичного факультету. Протягом дня курсанти змагались у перетягуванні канату та бігу на 1 милю, а також грали у футбол, волейбол та баскетбол. Начальник курсу майор Олександр Зубченко наголосив, що «такі заходи..
[ читати далі ]
КАДЕТИ АКАДЕМІЇ ВІЙСЬКОВО-ПОВІТРЯНИХ СИЛ США ВІДВІДАЛИ ВІЙСЬКОВИЙ ІНСТИТУТ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
25 березня до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка з робочим візитом прибули колеги з Академії військово-повітряних сил США. З українськими військовими досвідом обмінялися 14 американських кадетів та два офіцери ВПС США. Начальник лінгвістичного науково-дослідного управління підполковник Андрій Гальчу..
[ читати далі ]
Лекція на тему «Миротворча діяльність ООН у 21 столітті».
23 березня 2019 р. за ініціативи Курсантської ради у стінах Військового інституту була організована лекція на тему «Миротворча діяльність ООН у 21 столітті». Консультант з суспільно – політичних питань та проектів Представництва ООН в Україні Катерина Галушка розповіла про те, чим займаються миротворчі контингенти, про миротворчі ..
[ читати далі ]