Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Безпека України очима науковців
"Головним завданням для Збройних сил України є припинення війни на Донбасі та повернення анексованого Криму!" - такими словами відкрили п`яту, всеукраїнську курсантсько-студентську науково-практичну конференцію на тему: "Національна безпека України: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення". Учасники конференції, а це близько двохсот студентів та к..
[ читати далі ]
Прекрасна мить весни
«Фотографія – то вираження прекрасного. Якби прекрасне не жило б в нас, то як би ми його пізнали»Ернест Хаас Фотографію не даремно вважають мистецтвом. Розпізнати унікальне серед буденного, вхопити момент, передати почуття закарбованого в ній реальне диво. Фотографія дає можливість осмислення самого кадру, змушує думати та відчу..
[ читати далі ]
Представники ВІКНУ беруть участь у XVIII Міжнародній конференції «Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти»
13-16 травня 2019 року на базі Інституту геології Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходить XVIII Міжнародна конференція «Геоінформатика: теоретичні та прикладні аспекти». Захід здійснюється за сприяння Європейської асоціації геологів й інженерів (EAGE) та Всеукраїнської асоціації геоінформатики (ВАГ). Конфер..
[ читати далі ]
День відкритих можливостей
Вибір навчального закладу для майбутніх абітурієнтів - складна і відповідальна справа. Саме тому 11 травня у Військовому інституті Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка пройшов День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти отримали унікальну нагоду дізнатися, що чекає їх у курсантському житті, та особисто поспілкуватися з наста..
[ читати далі ]
Ми вдячні за життя, ми пам`ятаємо!
9 травня в Україні традиційно вшановують пам`ять героїв Другої світової війни та перемогу над нацизмом. Для українського народу це не просто свято, це традиція на якій виросло три покоління свідомих та вільних людей, здатних захистити свою землю і свій народ. На знак пошани участь у пам`ятних заходах взяли і майбутні офіцери. Біля Національного ..
[ читати далі ]
Турнір з гирьового спорту
9 травня у місті Бориспіль пройшов турнір із гирьового спорту до Дня пам`яті та примирення і 74-ї річниці Перемоги над Нацизмом у Другій світовій війні. Участь у турнірі брала збірна команда Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яка була під керівництвом викладача кафедри фізичної підготовки і спорту кап..
[ читати далі ]
Пам’ятаємо, перемагаємо!
Полеглих у Другій світовій війні вшанували у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. До барельєфа захисникам виставили почесну варту з-поміж курсантів Військового інституту. Урочисту ходу ветеранів очолив ректор КНУ Леонід Губерський. Після покладання квітів Леонід Васильович звернувся до присутніх: - Висловлю безмежну вдячніс..
[ читати далі ]
Ми пам'ятаємо, Гірка сльоза скорботи, Їх нам ніколи не забути.
День пам’яті та примирення четвертий рік поспіль відзначають в Україні. Тисячі людей з квітами у руках та червоними маками біля серця збираються навколо меморіалів аби згадати та пом’янути загиблих у збройних конфліктах. Серед них діти, батьки, рідні та близькі з портретами своїх героїв. Серед них багато й тих, хто боронив та боронить н..
[ читати далі ]
«Герої не вмирають! Герої живуть у віках!»
7 травня в Голосіївському парку біля Обеліску Слави пройшов мітинг пам’яті «Герої не вмирають! Герої живуть у віках!». Захід відбувся за участю ветеранів другої світової війни, школярів Голосіївського району, курсантів Військового інституту та керівництва Голосіївської районної державної адміністрації. «Зі словами глибокої в..
[ читати далі ]
З курсантами Військового інституту проведено тематичний вечір «Наша шана ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС»
«Сьогодні ми вшановуємо ліквідаторів страшної аварії на Чорнобильської АЕС, щоб віддати належну шану людям, які не шкодуючи свого життя і здоров’я, подолали наслідки найбільшої у світі техногенно-екологічної катастрофи»,- такими словами відкрив захід працівник відділу морально-психологічного забезпечення, голова Ради ветеранів Вій..
[ читати далі ]