Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти Військового інституту долучились до відзначення 206-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка
Тарас Григорович Шевченко, кобзар свого народу, безперечно є найвідомішим письменником в історії української літератури. Люди з різних країн світу шанують його пам´ять. Отож і курсанти військового інституту долучились до заходів з відзначення 206-ї річниці з дня його народження, які проходили біля його памятника навпроти головного корпусу ун..
[ читати далі ]
Курсанти стали дебютантами Благодійного балу
Курсанти Військового інституту взяли участь у Благодійному балу Ліги студентів АПУ, який спрямований на допомогу Благодійного фонду "Запорука", що займається лікуванням та підтримкою родин, у яких дітки мають онкозахворювання. Серед гостей балу були не лише студенти та курсанти Військового інституту, а й представники юридичних компаній та публічно..
[ читати далі ]
ЗУСТРІЧ З ГОЛОВОЮ КОЛЕГІЇ ПОЛІГРАФОЛОГІВ УКРАЇНИ
На кафедрі військової психології та педагогіки відбулася зустріч курсантів з головою Колегії поліграфологів України Шаповаловим Віталієм Олександровичем, який є одним із провідних спеціалістів в галузі психологічного аналізу мови та поведінки під час інтерв’ю, що проводиться при прийнятті на роботу, або в процесі розслідування. У заході також..
[ читати далі ]
Курси перепідготовки та підвищення кваліфікації
Відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України. Підготовку о..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту прослухали лекцію щодо впровадження в Міноборони публічних закупівель.
Представники Центру оборонних закупівель Міністерства оборони України презентували курсантам Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка свою роботу щодо можливостей та перспектив як ведучого оператора, який сприятиме скороченню витрат на здійснення закупівель товарів, покращенню якості робіт та послуг. Відтепе..
[ читати далі ]
Заходи патріотичного виховання молоді
За підтримки Військового інституту Голосіївською районною в місці Києві державною адміністрацією спільно з благодійною організацією БФ “Криївка вільних” та з Радою ветеранів АТО Голосіївського району 22 лютого 2020 року відбувся захід на Льодовому стадіоні, присвячений героям Небесної Сотні, який проводився у рамках програми Національно..
[ читати далі ]
Військовий інститут долучився до акредитації цивільних журналістів до зони ООС
Курсанти Військового інституту були присутні на практичній стадії акредитації цивільних працівників медіа до зони ООС. «Близько 60 журналістів сьогодні закінчили 18 курс для представників ЗМІ, який називається «Курс підвищення медійної компетенції». Усі вони успішно пройшли два дні курсів та отримали прес-карту. Її наявність дає п..
[ читати далі ]
Дебальцеве: біль п’ятирічної давності
Незагоєною раною залишились у спогадах важкі бої за місто Дебальцеве. Тоді, у лютому 2015 року, Дебальцівський виступ став найгарячішою ділянкою фронту. Вже з кінця січня, бойовики почали масований наступ на місто Вуглегірськ, адже звідти відкривалась пряма дорога на найбільший залізничний вузол Донбасу – Дебальцеве.Попри Мінські домовлено..
[ читати далі ]
І знов перемога
Курсанти Військового інституту взяли участь у Чемпіонаті України з гирьового спорту серед студентів та у відкритому Чемпіонаті Київської області та міста Києва з гирьового спорту 2020 на базі Національного університету Біоресурсів та Природокористування під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання та спеціальної підготовки і спорту капіта..
[ читати далі ]
Курсанти Військового інституту імені Тараса Шевченка пройшли підготовку в навчальному центрі ДШВ
Другокурсники нашого інституту за допомогою офіцерів та інструкторів навчального центру ДШВ пройшли додаткову військового підготовку. Вони мали змогу вдосконалити вже здобуті раніше навички пересування на місцевості, маскування, тактичних маневрів у складі взводу та відділення. Також, досягнули головну мету – ознайомилися з будовою парашута т..
[ читати далі ]