Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Фізична підготовка – важлива складова у формуванні високих морально-вольових якостей майбутніх офіцерів
Сьогодні, 14.10.13, відбулося вручення нагород переможцям IX-го відкритого чемпіонату Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з легкоатлетичного кросу (1000 м.), присвяченого пам’яті першого начальника Військового інституту генерал-лейтенанта Сергія Жукова. Самі забіги проходили у погожий осін..
[ читати далі ]
Знайомимося зі Спільною політикою безпеки та оборони Європейського Союзу
10 жовтня 2013 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся виступ Голови Військового комітету Європейського Союзу генерала Патріка де Роз’є. Даний захід входив до офіційної програми перебування в Україні делегації Військового комітету Європейського Союзу у період з 09.10.13 по 11.10.13. До..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відзначили День працівника освіти
Урочисті збори особового складу Військового інституту з нагоди професійного свята відбулися 4.10.13. Від керівництва ВІКНУ присутніх у своїх виступах привітали ТВО начальника Військового інституту полковник Віктор Уліч та заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник В’ячеслав Кирик. – Це свято, яке звільняє в..
[ читати далі ]
Курси підвищення кваліфікації фахівців юридичної служби з права збройних конфліктів Збройних Сил України в Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка
4 жовтня 2013 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершили свою роботу курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Збройних Сил України. Дані курси проводяться з метою придбання та поглиблення знань із питань організації правового забезпе..
[ читати далі ]
Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього!
2 вересня 2013 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (далі – ВІКНУ) відбувся мітинг з нагоди початку нового навчального року та Дня знань. Після винесення Державного Прапора України та зустрічі проректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка з науково-педагогічної робот..
[ читати далі ]
У День Державного Прапора України вони присягнули на вірність українському народові
Після закінчення дворічного курсу військової підготовки за програмою офіцерів запасу, проходження військових зборів на базі ВІКНУ та складання державного екзамену 1120 студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка (КНУ) та інших ВНЗ столиці прийняли Військову присягу на вірність українському народові. Як зазначив начальник ф..
[ читати далі ]
Навчальний збір студентів 2013 року
23 липня 2013 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочався навчальний збір студентів КНУ та інших вишів. Теоретична частина навчальних зборів проводиться у Військовому інституті, а практична – у військовій частині А1815 смт. Гончарівське Чернігівської області. Після зборів курсанти прийма..
[ читати далі ]
Вступна кампанія 2013 року
У Військовому інституті триває вступна кампанія 2013 року. Робота відбіркової комісії організована відповідно до Правил прийому до Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Додатку до правил прийому для Військового інституту. Як зазначає заступник голови відбіркової комісії Військового інституту полковник Ольховой І.О. цьогоріч..
[ читати далі ]
Підвищуємо правову свідомість офіцерів та працівників Збройних Сил України
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 02.07.13 відповідно до плану проведення комплексу профілактичних заходів щодо запобігання та протидії корупції у 2013 році відбувся лекторій з особовим складом. Мета заходу – профілактика запобігання вчиненню корупційних правопорушень серед особового с..
[ читати далі ]
Vivat випускники!
У п’ятницю 21 червня 2013 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбулася урочиста церемонія випуску офіцерів. У цей день отримали дипломи за освітньо-кваліфікаційними рівнями «спеціаліст» 115 випускників, «магістр» – 22 випускники (з них: золоту медаль &..
[ читати далі ]