Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У ВІКНУ на курсах підвищення кваліфікації фахівців з питань організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України відбувся черговий випуск
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) проведено місячні курси підвищення кваліфікації фахівців з питань організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України. Метою курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навичок у сфері орган..
[ читати далі ]
Пам'ять єднає покоління
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) проведено комплекс заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан. Ще напередодні свята з його нагоди у навчальному корпусі були оформлені фотогалерея та с..
[ читати далі ]
За активної участі Спілки ветеранів Афганістану та особового складу Військового інституту у Голосіївському районі м. Києва відкрито Пам’ятний знак «Пам’ятаємо загиблих, шануємо живих»
Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан за активної участі Спілки ветеранів Афганістану та особового складу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) у Голосіївському районі м. Києва 13.02.14 ..
[ читати далі ]
Фахівці по роботі з особовим складом підвищили свою кваліфікацію
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 14.01.14 по 05.02.14 проводились курси підвищення кваліфікації фахівців по роботі з особовим складом військових частин і підрозділів безпосереднього підпорядкування Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України. Метою курсів було ..
[ читати далі ]
У ВІКНУ завершились курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 20.01.14 по 01.02.14 проводились курси підвищення кваліфікації з права збройних конфліктів військовослужбовців та державних службовців Міністерства оборони України та Збройних Сил України. Метою курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навич..
[ читати далі ]
Французьким курсантам вручено сертифікати про проходження мовного стажування у ВІКНУ
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) завершилось мовне стажування курсантів Загальновійськового училища Сен-Сір Коеткідан Збройних сил Французької Республіки. Стажування мало на меті удосконалення рівня володіння українською та російською мовами, а також ознайомлення із системою інтегрованої пі..
[ читати далі ]
У ВІКНУ проведено командирський збір
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 20.01.14 по 24.01.14 проходив командирський збір з офіцерами та особами сержантського складу. Метою заходу було: удосконалення практичних навичок офіцерів, осіб сержантського складу у виконанні функціональних обов’язків у повсякденних умовах, теорет..
[ читати далі ]
«Єдність нації – основа української державності»
З нагоди Дня Соборності і Свободи України у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) було проведено суспільно-політичне інформування особового складу на тему: «Значення та вплив об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки для утворення єдиної (собор..
[ читати далі ]
ЛІСОВСЬКИЙ Валерій Іванович
Його служба у Збройних силах на різних посадах та життєвий шлях не були безхмарними, мали місце труднощі та розчарування , але він завжди залишався оптимістом, наполегливим чоловіком, справжнім офіцером.
[ читати далі ]
Дід Мороз для діток від курсантів Військового інституту
На прикінці 2013 року відбулася загальноуніверситетська поїздка до Кмитівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку де вихованцям було проведено благодійну шефську театралізовану виставу та святковий концерт “Зустріч з Дідом Морозом”. Участь у заході взяли представники Курсантської Рад..
[ читати далі ]