Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У ВІКНУ на курсах підвищення кваліфікації фахівців з питань організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України відбувся черговий випуск

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) проведено місячні курси підвищення кваліфікації фахівців з питань  організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України.


Метою курсів було набуття офіцерами теоретичних та практичних навичок у сфері організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем ЗСУ.


Свою кваліфікацію підвищив 21 військовослужбовець Збройних сил України.


У сучасному класі “Геоінформаційних систем” із слухачами були проведені заняття з навчальних дисциплін: “Навігаційне забезпечення військ”, “Геоінформаційні системи” та ін.


До проведення занять були залучені досвідчені фахівці: начальник геоінформаційної служби  Центрального управління воєнно-топографічного та навігації Головного управління оперативного забезпечення Генерального Штабу Збройних Сил України полковник Андрій Проценко, заступник начальника Центрального управління воєнно-топографічного та навігації Головного управління оперативного забезпечення Генерального Штабу Збройних Сил України полковник Олександр Софієнко.


За словами  полковника Олександра Софіенко, захід було організовано та проведено на високому методичному та організаційному  рівні.


– Слухачі отримали необхідні знання, які допоможуть їм при виконанні  службових обов’язків у подальшій військовій службі, – зазначив  Олександр Миколайович. Серед тих, хто найбільш наполегливо навчався та показав найкращі знання були: полковник Сергій Демянчук, підполковник Ігор Шевченко та старший лейтенант Євген Кравчук.

Фотографії