Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


У Військовому інституті привітали жінок з Днем весни
Керівництво Військового інституту нагородили жінок-військовослужбовців та працівників Збройних Сил України за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Міжнародного жіночого дня. Заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика підкреслив, що наші «жінки мають здатність ..
[ читати далі ]
Запобігти глобальним гібридним війнам
Агресія РФ проти України спочатку в Криму, потім на Сході супроводжується тотальною дезінформацією і масштабними протиправними діяннями. Цілеспрямована несанкційована політика країни-агресора диференціюється науковцями як глобальний гібридний тероризм. Міжнародні партнери для недопущення російської експансії у світі констатують потребу у співпраці ..
[ читати далі ]
ВІДБУЛИСЯ ЗАНЯТТЯ З КУРСАНТАМИ І СЛУХАЧАМИ КУРСІВ ПЕРЕПІДГОТОВКИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ, ЩО ПРОВОДИЛИСЬ ПРЕДСТАВНИКАМИ ДЕПАРТАМЕНТУ ФІНАНСІВ МОУ В НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Відповідно до Плану проведення навчальних занять замовником на 2018-2019 навчальний рік та Плану проведення у 2018-2019 навчальному році занять з курсантами зі спеціальності „Фінанси, банківська справа та страхування”, що проводяться у військових частинах, 05 березня 2019 року в клубі Національного університету оборони України імені Іва..
[ читати далі ]
Команда КВК ВІКНУ пройшла у півфінал
1 березня 2019 року у залі Київського національного університету імені Тараса Шевченка боролася за місце в півфіналі команда КВК військового інституту - «Своя атмосфера». Цього разу наші військові змагалися з журналістами та міжнародниками. В такій нелегкій боротьбі команда вийшла на перше місце та пройшла до півфіналу. Наступна гра п..
[ читати далі ]
Відкритий чемпіонат з гирьового спорту
2 березня в місті Ірпінь був проведений відкритий чемпіонат м. Києва та Київської області з гирьового спорту. Підготовка та участь збірної команди Військового інституту з гирьового спорту здійснювалась під особистим керівництвом викладача кафедри фізичного виховання спеціальної фізичної підготовки і спорту капітана Максима Підопригори. В результаті..
[ читати далі ]
Випуск курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації
Відбувся випуск та вручення сертифікатів офіцерам, які протягом місяця на базі кафедри геоінформаційних систем і технологій військового факультету фінансів і права проходили курсову перепідготовку та підвищення кваліфікації офіцерів з питань навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України. Підготовку о..
[ читати далі ]
V міжвідомчий науково-практичний семінар «Проблеми забезпечення інформаційної безпеки особистості, суспільства і держави та шляхи їх вирішення»
20 лютого 2019 р. кафедра зарубіжної воєнної інформації Військового інституті Київського національного університету імені Тарас Шевченка провела V міжвідомчий науково-практичний семінар «Проблеми забезпечення інформаційної безпеки особистості, суспільства і держави та шляхи їх вирішення». Участь в його роботі взяли провідні фахівці уста..
[ читати далі ]
Чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів
23 лютого 2019 року відбувся 10-й чемпіонат України з гирьового спорту серед студентів. У змаганнях взяли участь 19 команд з усієї України, які проходили в НМУ імені О.О. Богомольця. Від команди ВІКНУ було представлено 8 учасників де з них 4 жінки-військовослужбовці, які вибороли три бронзові медалі, а саме: Залуцька Олена, Савчук Яна та Харченко ..
[ читати далі ]
Збори сержантського складу
23 лютого у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися збори сержантського складу. В ході зборів були розглянуті питання ролі та місця сержантського складу в покращенні навчального процесу, підтримання належного рівня військової дисципліни, а також було обрано голову Ради сержантів Військового інстит..
[ читати далі ]
Курсанти спеціальності "Політологія" повернулися зі стажування
Невід`ємною складовою підготовки курсантів ВІ КНУ є військове стажування. У період з 15.01.2019 року по 12.02.2019 року курсанти 5-го курсу спеціальності “Політологія” проходили військове стажування на базі військових частин на посадах за майбутньою спеціальністю. Курсанти, розуміючи важливість своєї роботи, застосовували знання, здобут..
[ читати далі ]