Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Усе починається з чистоти!
24 травня завдяки спільним зусиллям Курсантської ради та активу студентів КНУ було проведено прибирання спортивного майданчика Студмістечка. 30 курсантів з 1 по 4 курс разом з адміністрацією Студмістечка та іншими факультетах КНУ взяли участь у цьому заході. "Для нас, курсантів, дуже важлива співпраця зі студентами КНУ, адже ми живемо пліч-о-пліч у..
[ читати далі ]
Загальний з’їзд Центрів підтримки технологій та інновацій (TISC)
Нещодавно представники науково-дослідного центру ВІКНУ взяли участь у Першому загальному всеукраїнському з’їзді учасників проекту Центрів підтримки технологій та інновацій (Technology and Innovation Support Center – TISC), організований Національним офісом інтелектуальної власності. TISC було створено в результаті підписання Меморандуму..
[ читати далі ]
Творча майстерня «Veteran Hub» в дії
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, котрі навчаються за спеціальністю «військова журналістика», зустрілись з офіцерами та працівниками Військового телебачення України. Місцем зустрічі обрали платформу «Veteran Hub». Кілька годин самостійної підготовки пролетіли як одна..
[ читати далі ]
Україна – НАТО партнерство заради миру
На Європейській площі у столиці відбулися урочисті заходи з нагоди святкування 70-річчя НАТО, організовані Центром інформації та документації НАТО в Україні. В урочистостях взяли участь офіцери та викладачі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Для молодих захисників держави цілком реальна перспектива с..
[ читати далі ]
Курсанти військового інституту взяли участь у біговій програмі Олімпійського дня.
18 травня на Оболонській набережній відбулося спортивне свято з нагоди 125 річниці Міжнародного Олімпійського Комітету. Долучилися до такого масштабного свята й курсанти Військового інституту. Спорт формує культуру оптимізму й бадьорості. Курсанти Військового інституту знають про це не з чуток, адже мають належний фізичний рівень підготовки. Завдя..
[ читати далі ]
Команда Військового інституту взяла участь у Чемпіонаті з військового п`ятиборства.
З 14 по 17 травня в Харкові пройшов щорічний Чемпіонат Збройних Сил України з військового п`ятиборства. В ньому взяли участь кращі військові п`ятиборці з 8 команд вищих військово-навчальних закладів нашої країни. Безперечно, команда Військового інституту теж взяла участь в турнірі й продемонструвала належний рівень підготовки. Військове п`ятибор..
[ читати далі ]
Дорогі колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня науки!
Це свято органічно увійшло в наше інститутське життя. Стало днем шанування людей творчої праці, діяльність яких є символом відданості військовій науці. Переконаний, що наукові та науково-педагогічні працівники нашого інституту роблять вагомий внесок в розвиток військової науки та зміцнення обороноздатності нашої держави. Я вдячний кожному за сумлін..
[ читати далі ]
Вітаємо переможців-мовознавців
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяли участь у церемонії нагородження переможців конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Захід проходив у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка. Наші конкурсанти Єлизавета Іванюк та Вероніка Карпенко зайняли перше мі..
[ читати далі ]
Університети України у світовому науковому просторі
16 травня 2019 року відбулась наукова дискусія «Університети України у світовому науковому просторі», присвячена розвитку науки у закладах вищої освіти. Захід проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України та компанії Ельзевір. До участі в дискусії були запрошені представники науково-дослідного центру ВІКНУ Кіра Горячева та О..
[ читати далі ]
У Військовому інституті тривають курси підвищення кваліфікації офіцерів-психологів військових частин і підрозділів Збройних Сил України
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочали роботу курси підвищення кваліфікації офіцерів-психологів військових частин і підрозділів Збройних Сил України. Протягом трьох тижнів слухачі поглиблюватимуть знання з питань психологічного діагностування, супроводу та підготовки особового складу, який бере..
[ читати далі ]