Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Продовжуються навчальні збори зі слухачами за програмою підготовки офіцерів запасу.
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка продовжуються військові збори зі слухачами факультету післядипломної освіти за програмою навчання офіцерів запасу. Для вдосконалення своїх умінь та навичок частина слухачів виїхала на польові заняття у військові частини. На заняттях з тактичної підготовки майбутні о..
[ читати далі ]
У Військовому інституті відбувся випуск молодих лейтенантів
03 серпня 2020 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбулася урочиста церемонія з нагоди вручення дипломів «бакалавр» молодим офіцерам, які надалі проходитимуть військову службу на офіцерських посадах в Збройних Силах України. Сьогодні, Військовий інститут Київського націонал..
[ читати далі ]
ТРИВАЄ НАВЧАЛЬНИЙ ЗБІР ЗІ СЛУХАЧАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
Головним завданням першого тижня зборів було виконання вправи початкових стрільб з АК-74 . В ході практичних занять з вогневої підготовки під керівництвом начальника факультету післядипломної освіти полковника Віктора Добровольського вдалося успішно на належному рівні вирішити усі організаційні та забезпечуючи питання. Завдяки умілому керівництв..
[ читати далі ]
У Військовому інституті триває вступ до магістратури
У Військовому інституту проходять вступні випробування та іспити для військовослужбовців за контрактом та цивільних осіб, які виявили бажання отримати ступінь вищої освіти «Магістр». Спочатку абітурієнти складають вступні випробування, такі як психологічне тестування та фізична підготовка, а вже після цього допускаються до іспиту з англ..
[ читати далі ]
Відкритий чемпіонат з гирьового спорту
25 липня у м. Київ на базі НУБІП відбувся відкритий чемпіонат з гирьового спорту. Курсанти Військового інституту в котре успішно взяли участь у змаганнях. Не дивлячись на карантинні обмеження, курсанти знаходили вільний час на вдосконалення свої спортивних навичок та покращення індивідуального фізичного рівня з улюбленого спорту. Ретельна підготовк..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛИСЯ НАВЧАЛЬНІ ЗБОРИ ЗА ПРОГРАМОЮ ПІДГОТОВКИ ОФІЦЕРІВ ЗАПАСУ
24 липня 2020 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка розпочалися навчальні збори з громадянами України, за програмою підготовки офіцерів запасу. Це є останній етап на шляху до отримання первинного офіцерського звання. Підготовка майбутніх офіцерів проводиться з метою кадрового забезпечення діяльност..
[ читати далі ]
КУРСАНТСЬКІ МАТЕРІАЛИ В ТОПІ АРМІЯINFORM
За перші два тижні практики майбутні журналісти опублікували більше 50 матеріалів, деякі з них увійшла до ТОП-10 найрейтинговіших публікацій Інформаційного агентства. Минули перші напружені дні практики. І ось дедалі частіше на сайті АрміяInform з'являються матеріали за підписами курсантів. Перші публікації далекі від ідеальних, проте досвідчен..
[ читати далі ]
ВІД ТЕОРІЇ ДО ДІЙ: ПЕРШОКУРСНИКИ ЗАГАРТОВУЮТЬ ЗНАННЯ
Трішки втомлені, але задоволені, натхненні та впевнені у правильному виборі професії першокурсники розпочинають свою першу основну практичну підготовку – польовий збір, який проходить на базі нашого Військового інституту. Перед початком з курсантами провели всі необхідні інструктажі. “Адже збереження життя та здоров`я військовослужбовця..
[ читати далі ]
Магістратуру закінчили на відмінно
У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся урочистий випуск іноземних слухачів. Попри карантинні обмеження, захід пройшов урочисто: документи про здобуття ступеня магістра отримали 3 військовослужбовці з Китайської Народної Республіки, успіхи яких було відмічено дипломами з відзнакою та золотими медалями "За відмінне закінчення війс..
[ читати далі ]
МАЙБУТНІ ВІЙСЬКОВІ ЖУРНАЛІСТИ УСПІШНО ЗАХИСТИЛИ БАКАЛАВРСЬКІ РОБОТИ І ГОТУЮТЬСЯ ДО ВСТУПУ В МАГІСТРАТУРУ
Чотири роки – відносно короткий період. За цей час, наприклад, павук проживає все своє життя, дерево стає вищим на 20 сантиметрів, a студент здобуває кваліфікацію бакалавра. 23 червня курсанти Військового інституту, що навчаються за спеціальністю «Військова журналістика» поповнили ряди бакалаврів. Всі знання і вміння, які вони зд..
[ читати далі ]