Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


ВІКНУ відзначає День матері святковим концертом
Концерт під відкритим небом, присвячений Дню матері, відбувся у Військовому інституті. Оркестр інституту разом з оркестром окремої бригади охорони Генерального штабу привітали жінок зі святом. До програми увійшло 12 номерів: від народних пісень до року. «Мені випала можливість відкривати концерт, чому я була безмежно рада. Хоча це мій не ..
[ читати далі ]
Курсанти Військового Інституту отримали спортивні розряди - Кандидат у майстри спорту України
2021 рік виявився вдалим для спортсменів з гирьового спорту Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Кожного разу вони доводили свою першість, майстерність та любов до такого нелегкого виду спорту. Години плідної праці, стерті руки до крові та бажання бути кращим стали початком шляху до успіху. Пройшо..
[ читати далі ]
Збірна Військового інституту змагалася за першість з військового пентатлону
З 26 по 30 квітня на базі Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба проходили змагання з військового п’ятиборства «пентатлону». Довідково: Військове п'ятиборство «пентатлон» - військово-прикладний вид спорту, який набув широкого розвитку в арміях країн, що входять до Міжнародного ..
[ читати далі ]
Особовий склад  Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка вітає вас зі Світлим Христовим Воскресінням!
Нехай разом із весною світлий Великдень сповнює наші душі радістю, вірою і любов’ю, стане початком новим перемогам і звершенням, здійсняться всі добрі задуми й справи – в Україні настане мир і єднання, наші оселі наповняться щастям й достатком, у родинах запанує любов та сімейний затишок, а в серце кожного прийдуть добро й милосердя. ..
[ читати далі ]
КУРСАНТКИ ВІКНУ ПРАЦЮЮТЬ У ПРЯМОМУ ЕТЕРІ ВІЙСЬКОВОГО РАДІО І ТЕЛЕБАЧЕННЯ
Висвітлення новин, ведення прямих етерів, створення власних проєктів - п’ятий рік навчання за плечима і вони вже на рівні з працівниками військових медіа. Курсантки кафедри військової журналістики Валерія Кротченко та Валерія Подкіч вже протягом місяця знаходяться у відрядженні на Центральній телерадіостудії Міністерства оборони України. - Д..
[ читати далі ]
Шана людям, які подолали наслідки Чорнобильської катастрофи
26 квітня 1986 році на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. Ця катастрофа вважається найбільшою за всю історію ядерної енергетики. Пам’ятаємо про ліквідаторів страшної аварії на Чорнобильської АЕС та дякуємо людям, які, не шкодуючи свого життя і здоров’я..
[ читати далі ]
Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка
23 квітня 2021 року у Військовому інституті відбулося проведення пленарного засідання всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених, ад’юнктів, слухачів, курсантів і студентів «Молодіжна військова наука у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка». Поряд з науково-педагогічними працівниками, науко..
[ читати далі ]
Всеукраїнський день психолога святкують у Військовому інституті КНУ ім. Тараса Шевченка
Керівництво Військового інституту привітало за розумну ініціативу та сумлінне виконання службових обов'язків курсантів та викладачів кафедри Військової психології з їх професійним святом. Наказом начальника Військового інституту нагородили грамотами курсантів: Яну Авдєєнко, Олексія Зоріна, Яну Виноградову та Юлію Ілощенко. «Ваше покли..
[ читати далі ]
ВІКНУ бере участь в обговоренні концепції стратегічних комунікацій
Відбулася робоча зустріч керівництва Військового інституту з тимчасово виконуючою обов’язки Генерального директора Директорату інформаційної політики у сфері оборони та стратегічних комунікацій Міністерства оборони України Ольгою Куліш. Метою зустрічі було обговорення ряду питань щодо напрацювань Військового інституту у сфері стратегіч..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ взяли участь у міжнародній конференції “SECOSAFT 2021”
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка стали учасниками 26-ї міжнародної студентської онлайн-конференції “SECOSAFT 2021”, яка була організована Академією Сухопутних військ «Нікола Бальческу» в місті Сібіу, Румунія. “SECOSAFT 2021” дозволяє розширити спілкування ..
[ читати далі ]