Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Змагання з футзалу серед дівчат
Спортсмени Військового інституту вкотре доводять свою вправність на практиці. 26 травня проходили спортивні змагання з футзалу серед дівчат "Голосіївська весна", яка проводилась серед команд Голосіївського району. У складі збірної Київського Національного університету прийняли участь наші найкращі курсантки-футболісти Черепичник Діана, Жданова ..
[ читати далі ]
Стрілецькі тренування з застосуванням мультимедійного тиру
Протягом минулого тижня зі слухачами першого року навчання факультету післядипломної освіти, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, проводились стрілецькі тренування з застосуванням мультимедійного тиру та з практичним виконанням вправ навчальних стрільб зі стрілецької зброї. На заняттях слухачі навчились прийомам та способам стріл..
[ читати далі ]
Завершився чемпіонат Військового інституту з міні-футболу
Нещодавно на території студмістечка пройшов фінальний поєдинок за звання кращої команди Військового інституту з міні-футболу. Регламент чемпіонату передбачав дві гри. За третє-четверте місце змагалися команди: 3 курс – «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Філологія», «Журналіс..
[ читати далі ]
У Військовому інституті Центром протидії інформаційним агресіям «AM&PM» проведена онлайн-конференція на тему «Сучасні інформаційні загрози в мілітарній сфері»
Її головна мета – оцінити рівень інформаційної загрози внаслідок загострення російсько-українського гібридного геополітичного конфлікту весною 2021 року. Роботу конференції відкрив начальник кафедри військової журналістики полковник Олексій Позняков. Він зазначив на тому, що йдеться по проблему, яка не втрачає актуальності для нас в..
[ читати далі ]
Курсанти шанують пам’ятьТараса Шевченка
Курсанти та офіцери Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка вшанували пам'ять поета на Тарасовій горі у Каневі з нагоди 160-річчя з моменту перепоховання митця. "Ми пишаємось тим, що навчаємось в навчальному закладі, що названий на честь великого українського поета, і не маємо права забувати про такі важливі події для історії нашого і..
[ читати далі ]
Військові фінансисти Збройних Сил України покращили свою кваліфікацію у ВІКНУ
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка завершились курси «Підвищення кваліфікації фахівців фінансово–економічних служб військових частин Збройних Сил України». До проведення занять на курсах був залучений науково-педагогічний склад кафедри фінансового забезпечення військ військового фак..
[ читати далі ]
Автор численних медіапроєктів, військовий журналіст Сергій Камінський презентував курсантській аудиторії власне видання «Народні панцерники»
Сьогодні, 21 травня, у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася презентація книги «Народні панцерники» – унікального видання, яке містить 75 історій про саморобні броньовики, створені українськими умільцями для захисту нашої країни з 2014 року до сьогодні. Автор книги, заступник н..
[ читати далі ]
Команда ВІКНУ взяла участь у чемпіонаті ЗСУ з рукопашного бою
Команда ВІКНУ взяла участь у чемпіонаті ЗСУ з рукопашного бою присвячений пам’яті загиблого командира 1-го батальйону 95-ої окремої аеромобільної бригади, Героя України, полковника Тараса Сенюка у Житомирському Військовому інституті імені Сергія Корольова з 17 по 19 травня. На чемпіонаті змагалися 8 вищих військових навчальних закладів та..
[ читати далі ]
“Мені сорочку мама вишивала, неначе долю хрестиком вела…” 
День вишиванки сьогодні святкують по всьому світові. На честь цього свята курсанти влаштували проєкт "Для мене вишиванка це —..." в рамках якого опитали колектив Військового інституту. Олена Лаба:"Це завжди святково і особливо. Людина у вишиванці не буває сумною. На обличчі завжди посмішка, а в очах — гордість. Вишиванка — ц..
[ читати далі ]
За крок до перемоги
19 травня відбувся півфінал чемпіонату з міні-футболу серед курсантів Військового інституту. Участь у заході прийняли чотири команди. Попри несприятливі погодні умови, гравці викладалися на повну. У зв’язку з непогодою, судді висловили прохання грати обережно, дотримуватися заходів безпеки та проявляти взаємоповагу на полі. На півфіналь..
[ читати далі ]