Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Курсанти ВІКНУ за чисте довкілля
Справжня весна, – сонячна, тепла, квітуча, – у цьому році завітала до Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 20.04.13. У цей день згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» № 855/98 від 1998 року військовослужбовці та працівники Збройних Сил України ВІКНУ у повно..
[ читати далі ]
70 курсантів ВІКНУ взяли участь у проведенні «Дня донора»
Сьогодні, 11.04.13, у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відповідно до Плану комплектування донорів та заготівлі крові у військових частинах, установах і навчальних закладах на 2013 рік Центр крові Міністерства оборони України в рамках “Дня донора” у черговий раз проводив забір кров..
[ читати далі ]
Воєнній ідеології – головний пріоритет у професійній підготовці
Відповідно до вимог наказу Міністра оборони України від 20.03.13 № 188 “Про затвердження Інструкції з воєнно-ідеологічної підготовки у Збройних Силах України” у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченкa (ВІКНУ) 04.04.13 відбулося інструкторсько-методичне заняття з керівниками груп воєнно-ідеологіч..
[ читати далі ]
У ВІКНУ перебувала делегація експертів НАТО
Відповідно до рішення першого заступника Міністра оборони України 23.03.13 у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченкa (ВІКНУ) перебувала делегація експертів програми НАТО “Удосконалення військової освіти” (Defence Education Enhancement Program – DEEP) на чолі з Жаном д’Андураном, кері..
[ читати далі ]
Курсанти ВІКНУ визволяють столицю від снігу
Четвертий день поспіль військовослужбовці Військового інституту продовжують надавати допомогу жителям столиці у боротьбі зі сніговою негодою. З 23 березня у ВІКНУ працює штаб із ліквідації наслідків стихійного лиха на чолі з начальником Військового інституту генерал-майором Віктором Балабіним. Пробиваючи великі замети метр за метром, вулицю за вули..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відсвяткували Міжнародний жіночий день
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 07.03.13 відбулися святкові заходи, присвячені Міжнародному дню захисту прав жінок та миру. За встановленою останніми роками традицією урочисті збори особового складу більше нагадували театралізовану виставу: вітальні виступи, оголошення святкових наказів М..
[ читати далі ]
ВІКНУ святкує День захисника Вітчизни
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченкa (ВІКНУ) 22.02.12 проведено урочисті збори особового складу, присвячені Дню захисника Вітчизни. Захід розпочався й надалі супроводжувався музичними вітаннями військового оркестру ВІКНУ, що зробило свято особливим. Вітаючи присутніх від імені ректора та керівництва ун..
[ читати далі ]
У ВІКНУ на курсах підвищення кваліфікації фахівців із навігаційного забезпечення військових частин та підрозділів відбувся черговий випуск
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) з 21.01.13 по 16.02.13 проводились курси підвищення кваліфікації офіцерів із питань організації навігаційного забезпечення на основі геоінформаційних технологій і систем Збройних Сил України. Свою кваліфікацію підвищили та отримали відповідні свідоцтва 20 о..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відбулася урочиста церемонія вручення свідоцтв про закінчення курсів підвищення кваліфікації з інформування громадськості та взаємодії з засобами масової інформації офіцерам та працівникам Збройних Сил України
18.02.13 року у Військовому інституті Київського національного університету ім. Тараса Шевченка 12 військовослужбовців та працівників Збройних Сил України отримали свідоцтва державного зразка про закінчення курсів за спеціальністю: “Інформування громадськості та взаємодія із засобами масової інформації”. За період підготовки представник..
[ читати далі ]
Пам’ять єднає покоління
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 15.02.13 відсвяткували День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24 річницю виведення військ колишнього СРСР із Республіки Афганістан. Святкові заходи розпочалися з урочистого покладання квітів до Меморіального комплексу пам’ят..
[ читати далі ]