Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Тяжко в навчанні, легко в бою! У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка у розпалі різноманітні заняття та заходи в рамках навчального збору зі студентами, майбутніми офіцерами-запасу.
Кафедра загальновійськової підготовки факультету військової підготовки під керівництвом завідувача кафедри кандидата технічних наук, доцента, полковника запасу ДЕМ’ЯНЮКА Олексія Степановича навчає студентів головним предметам навчальної дисципліни „Військова підготовка”: „Тактична підготовка”, „Вогнева підготовк..
[ читати далі ]
РОЗПОЧАЛАСЯ ВІЙСЬКОВА ПРАКТИКА У КУРСАНТІВ 5-ГО КУРСУ ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
1 серпня 2014 року курсанти 5-го курсу за спеціальністю «Політологія» приступили до виконання службових обов’язків в ході військової практики. Вісім чоловік з 512-пл навчальної групи призначені на посади заступників командирів по роботі з особовим складом навчальних рот з підготовки студентів за програмою офіцерів-запасу. Незважаю..
[ читати далі ]
Близько половини студентів, що закінчують навчатись за програмою підготовки офіцерів запасу – планують пов’язати своє майбутнє із Збройними Силами України
Навчальні збори факультету військової підготовки військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка тривають. Понад тисячу юнаків та дівчат відточують свою майстерність військового ремесла, адже на них чекає Військова присяга і присвоєння офіцерських звань. Тому молодь старається, щоб отримавши омріяні погони, вони з ..
[ читати далі ]
ВІЙСЬКОВІ ОСВІТЯНИ ДОПОМАГАЮТЬ ВІЙСЬКОВИМ МЕДИКАМ!
У годину лихоліття видно справжніх патріотів нашої держави, готових захищати її та усіляко допомагати тим, хто сам став на її захист. Не змогли залишитися байдужими до долі оборонців офіцери та працівники Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вони зібрали кошти та придбали за благодійні внески офіцерів і..
[ читати далі ]
У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка продовжуються навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів-запасу.
Вже тиждень на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка інтенсивно проходять навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів-запасу. За допомогою керівництва навчальних зборів, досвідчених командирів підрозділів та викладачів майбутні офіцери впевнено опановують військові знання за своїми..
[ читати далі ]
У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка розпочалися навчальні збори зі студентами за програмою підготовки офіцерів-запасу
23 липня 2014 року, на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, розпочалися навчальні збори зі студентами, за програмою підготовки офіцерів-запасу, що є фінішною прямою на шляху до омріяного військового звання молодшого лейтенанта. Два роки юнаки та дівчата чекали цього моменту і нарешті настав час &la..
[ читати далі ]
В ЩАСЛИВУ ПУТЬ – ВИПУСКНИКИ!
У суботу, 21 червня 2014 року у ВІКНУ відбулася урочиста церемонія випуску офіцерів. У цей день отримали дипломи за освітньо-кваліфікаційними рівнями «спеціаліст» 113 випускників (з них: золоту медаль – 4, диплом із відзнакою – 35), які в подальшому проходитимуть військову службу в підрозділах Збройних Сил та інших військови..
[ читати далі ]
Випускники-психологи Військового інституту знають, як практично реалізувати адаптацію військовослужбовців у складних та напружених ситуаціях
У цьому мали змогу переконатись члени Державної екзаменаційної комісії під час захисту кваліфікаційних робіт в ході атестації випускників 2014 року. Так, курсант 511 пс навчальної групи солдат Інна Пархоменко, представила науково-педагогічним працівникам та викладачам підкомісії дипломну роботу за темою: “Формування копінг-поведінки військов..
[ читати далі ]
ПРЕДСТАВНИКА ВІД ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ ПОВТОРНО ОБРАНО ГОЛОВОЮ НАУКОВОГО ТОВАРИСТВА СТУДЕНТІВ ТА АСПІРАНТІВ КНУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
4 червня 2014 року відбулася чергова звітно-виборча конференція наукового товариства студентів та аспірантів КНУ імені Тараса Шевченка. Крім делегатів участь у роботі конференції взяли ректор університету Л. В. Губерський, проректор з наукової роботи С. А. Вижва, голова ради молодих науковців А. М. Толстанова, голова студентського парламенту І. О. ..
[ читати далі ]
У ВІКНУ розпочала роботу ДЕК
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 29.05.14 розпочала роботу Державна екзаменаційна комісія (ДЕК) під головуванням начальника Центрального управління топографічного та навігації Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України полковника Олександра Кравчука. Відбулося перше..
[ читати далі ]