Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Новини


Психологічна допомога людям, які отримали посттравматичні стресові розлади внаслідок бойових дій, поранень та стихійних лих.
У Києві проходить читання курсу з надання психологічної допомоги людям, які отримали посттравматичні стресові розлади внаслідок бойових дій, поранень та стихійних лих. Він організований за сприяння Міністерства оборони України, представників Собору незалежних євангельських церков України та членів Ради у справах душпастирської опіки при Міністерств..
[ читати далі ]
МИ – ЧЕМПІОНИ!
У вівторок, 09 грудня 2014 року, в спортивному комплексі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулись фінальні матчі змагань за “Кубок ректора” з футзалу серед студентів нашого університету. У фінальній, чесній та безкомпромісній боротьбі зійшлись збірні географічного факультету та Військового інституту. Перем..
[ читати далі ]
КОРИСНІ ПОРАДИ
Курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка отримали корисні поради від своїх старших колег, які пройшли справжнє професійне та офіцерське випробування під час висвітлення подій в зоні АТО. Науково-практичий семінар відбувся за ініціативою та безпосереднім керівництвом начальника кафедри зарубіжної в..
[ читати далі ]
ЦЕ НАШ ШЛЯХ ДО ПЕРЕМОГИ!
У п’ятницю, 05 грудня 2014 року, у Військовому інституті відбулись урочисті заходи з нагоди 23-ї річниці Дня Збройних Сил України. Розпочались заходи з мітингу під час якого було оголошено звернення начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Володимира Муженка та Ректора Університету акаде..
[ читати далі ]
СЛАВНІ ТРАДИЦІЇ ПОКОЛІНЬ ВО СЛАВУ І В ІМ'Я ПЕРЕМОГИ!
На тижні Київський національний університет імені Тараса Шевченка запропонував студентам провідних вищих навчальних закладів столиці України взяти участь у “Благодійному Віденському балі на підтримку бійців АТО”, і, тим самим, підтримати своїх однокурсників-добровольців та випускників Військового інституту Київського національного уніве..
[ читати далі ]
Нагородження підполковника Добренького Сергія Александровича
26 листопада 2014 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка під час проведення навчально-методичних зборів з фахівцями фінансових органів за значний особистий внесок у розбудову України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу було нагороджено орденом Данила Галицького підполковника Добрень..
[ читати далі ]
Курсантська Рада звітує!
22 листопада 2014 року відбулася поїздка до Кмитівської загальноосвітньої спеціальної дитячої школи-інтернату для дітей з вадами розумового розвитку. Було зібрано багато одягу, канцелярії, іграшок, книжок, а також закуплено необхідну побутову хімію та медикаменти. З гостинців для малеч ми привезли банани, мандарини, яблука, печиво і цукерки. Дітки..
[ читати далі ]
В ІМ'Я СВОБОДИ І ДЕМОКРАТІЇ
Тема єдності народу України та цілісності її території, розмова про мужність і героїзм в ім'я свободи, незалежності та демократичного розвитку нашої держави були в центрі уваги учасників зустрічі - студентів історичного факультету та факультету психології, що навчаються за програмою військової підготовки офіцерів запасу, із студентами, які поста..
[ читати далі ]
ВІДБУЛАСЬ Х ЮВІЛЕЙНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ “ВІЙСЬКОВА ОСВІТА І НАУКА: СЬОГОДЕННЯ ТА МАЙБУТНЄ”
У п’ятницю, 21 листопада 2014 року, в день відзначення Дня Гідності та Свободи (свята, започаткованого на честь вшанування мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейсько..
[ читати далі ]
У ВІКНУ відбувся розширений кафедральний науково-практичний семінар
19 листопада 2014 року відповідно до рішення науково-практичної конференції “Проблемні питання підготовки військових фахівців в сучасних умовах та шляхи їх вирішення з урахуванням досвіду застосування Збройних Сил України в антитерористичної операції” від 09.10.2014 у Військовому інституті Київського національного університету імені Тар..
[ читати далі ]