Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Євген Магда виступив із лекцією перед курсантами Військового інституту

Кандидат політичних наук, директор Інституту світової політики, випускник історичного факультету Національного університету імені Тараса Шевченка Євген Магда провів лекцію для курсантів Військового інституту про гібридні виклики для України та сучасного світу. 
Організатором зустрічі виступив професор кафедри правового забезпечення, кандидат юридичних наук полковник Олег Гущин.    
Євген Магда, науковець, презентував перед аудиторією дві власні книги. Першу, під назвою «Гібридна війна: вижити та перемогти» видання у 2015 року, та другу — «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи» 2017 року видання. 
У діапазоні цієї ж тематики пан Євген розповів курсантам про виміри та прояви гібридності, різницю між агресією та війною, інформаційний тиск та дезінформацію на державному рівні. Окрім цього, він наголосив про нагальні потреби України у боротьбі із сучасними викликами, ризиками та загрозами. Пояснив особливості електоральної зброї Кремля, намагання дескридитувати вибори в Україні та світі, фейки та інші інформаційні загрози сьогодення. 
По закінченню зустрічі заступник начальника Військового інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Сергій Мотика вручив лектору грамоту та емблему Військового інституту від керівництва інституту та курсантів на знак подяки за змістовну та надзвичайно важливу лекцію. 
 
Анна Макарчук
Фото: Альони Шідерової