Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти ВІКНУ — серед стипендіатів Верховної Ради України

У День захисника України Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вручив сертифікати на призначення стипендій на 2020-2021 навчальний рік кращим курсантам і слухачам військових вишів. Серед 54-х нагороджених й курсанти Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка. За особливі успіхи у навчанні й науковій діяльності та зразкову військову дисципліну стипендіатами Верховної Ради України стали четвертокурсники Вадим Бабич, Павло Довженко та Володимир Кролау. Привітати своїх вихованців та взяти участь у заході приїхав Начальник Військового інституту генерал-майор Ігор Толок, що неабияк додало впевненості стипендіатам.

 «Я гордий стояти у цей святковий день перед Верховною Радою поруч із іншими обраними серед тисячі курсантів. Для мене ця премія дуже важлива, адже це доказ того, що всі мої старання не марні», ділиться враженнями курсант 4-го курсу солдат Володимир Кролау.

Урочиста церемонія вручення сертифікатів відбулася на площі Конституції перед будівлею Верховної Ради України. Захід супроводжували виступи військового оркестру та спеціального батальйону «Почесна варта» Національної гвардії України.

Під час вручення сертифікатів Голова Верховної Ради Дмитро Разумков побажав стипендіатам, щоб захищати державу саме зі зброєю в руках їм доводилося якомога рідше; водночас, завжди слід пам’ятати, що можуть виникати моменти, «коли вся держава повинна ставати на захист своєї територіальної цілісності та суверенітету».

 «Я вмотивований та готовий працювати ще більше, ще старанніше. Хочу зробити якомога більше для України і зараз, і у майбутньому», зазначив майбутній військовий психолог курсант Павло Довженко.

Залишається лише привітати наших курсантів з такою відзнакою та побажати нових перемог та здобутків заради світлого майбутнього нашої Батьківщини.

                                                                                                       

                                                                                                                                                                   Курсант Яна Задубінна

 

 

 

Фотографії