Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Велика радість для маленьких пацієнтів

За доброю традицією курсанти Військового інституту напередодні новорічних свят навідали давніх друзів – маленьких пацієнтів Національного інституту раку, що у Києві. Для малечі організували та провели майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас. Було по справжньому цікаво і весело. Долучились до роботи і дорослі. Разом з дітьми робили витинанки та розфарбовували у яскраві кольори щойно створені шедеври. «Чарівна» скринька з солодощами та добрими побажаннями від усіх небайдужих, хто долучився до акції, була відкрита із таким завзяттям, що стриматись від посмішки було неможливо. Для тих, кому важко було брати участь у забаві, подаруночки з вітаннями занесли прямо до палати та передали кожному пацієнту у руки.

  • Бачити як радіють діти від елементарної уваги, від скромних дарунків, це надихає і робить по справжньому щасливим. Я дуже вдячна усім жертводавцям, котрі підтримали нашу ініціативу, допомогли придбати усе необхідне для проведення майстер-класу. Діти власноруч зробили, а потім своїми творіннями прикрасили новорічну ялиночку. Оченята горіли, стільки добрих і позитивних емоцій, просто клас – ділиться враженнями Анастасія Прохорчук ініціатор відвідин.

Діти так захопилась дійством, що три години спілкування пролетіли як одна мить. Щирі обійми та посмішки реальна вдячність за подароване свято. І у чарівну ніч різдва хочеться побажати усім без винятку добра, віри та сил у боротьбі з недугою.

Фотографії