Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Привітали бакалаврів

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка закінчила роботу екзаменаційна комісія по атестації здобувачів вищої освіти. Курсанти гідно склали комплексні іспити по профільних предметах та захистили свої бакалаврські роботи. Два тижні напружених випробувань показали, гідну підготовку, як   теоретичну, так  і психологічну. Середній бал у 4,2 дієве свідчення наполегливості здобувачів та високий рівень підготовки викладацького складу інституту. 

Голова Екзаменаційної комісії начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України генерал-лейтенант Олег Грунтковський на підведені підсумків подякував усім курсантам та педагогічному колективу за плідну співпрацю. Високо оцінив теоретичну та практичну підготовку майбутніх офіцерів, та побажав вдало пройти випробування для вступу на магістратуру. 

«Практично Ви всі готові до виконання завдань за призначенням. Голови підкомісій щоденно доповідали мені про хід здачі Вами  екзаменів та захисту робіт - хвалили. Претендентів на відзнаки інспектував особисто. Було цікаво оцінити Вас не лише за професійною придатністю, а й просто як майбутніх помічників командирів, людей, особистості»,- зазначив Олег Леонідович.

Подякував і головам підкомісій. Адже спеціалізація вимагає не лише теоретичних знань, а й практичного досвіду у його застосуванні. Усі голови підкомісій  переважно досвідчені практики. В ході іспитів не лише оцінювали знання, а й ділились практичним досвідом у кожній конкретній ситуації. 

Кращі показники  за результатами у військових журналістів та  міжнародників. Можливо кількісний склад групи є суттєвим фактором якісної підготовки.

Усім бакалаврам бажаємо мобілізуватись та накопичити сил для вступу до магістратури.

Пишаємось Вами, Ви молодці!

Фотографії