Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Відбулась міжнародна конференція за участю представників Військового інституту

10 та 11 квітня пройшла міжнародна конференція на тему «Роль військової поліції під час гібридної війни» організована Військовою службою правопорядку Збройних Сил України, спільно з Центром досконалості Військової поліції НАТО й Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Проблеми підвищення ефективності військової поліції у протидії гібридним загрозам стали фундаментом для побудови дискусії навколо збройного конфлікту на сході України. Також присутні обговорювали тематику окупації і анексії Криму.  Конференція стала ще одним приводом не тільки обговорити й поділитися новими креативними напрацюваннями українських військових, а ще раз загострити увагу світових партнерів на проблемі порушення української суверенності й незаконності російської агресії.

До участі у конференції були запрошені  керівники військових поліцій країн НАТО та їх партнерів, представники Міністерства оборони України, українські та іноземні експерти. Зокрема, захід відкрив начальник Військової служби правопорядку у Збройних Силах України – начальник Головного управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України  генерал-лейтенант Ігор Криштун.  Від нашого інституту участь у конференції взяли науково-педагогічні працівники, які здійснюють підготовку фахівців для Bійськової служби правопорядку ЗСУ.

Євгенія Пугач
Валерія Кротченко
кафедра військової журналістики

Фотографії