Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Від вас залежить подальша розбудова незалежної Української держави

6 квітня у стінах Військового інституту відбулася ювілейна зустріч  випускників нашого навчального закладу 1999 року. Згадати курсантське життя, поділитися  життєвим досвідом приїхали до Альма-матер  більшість випускників та їх наставники.   Значну роботу щодо організації зустрічі провели Д. Басистий,  М. Юдін, Я. Снисаренко,  Я. Романовська, О. Андрієнко.

 Зустріч відкрив О. Сторубльов, який у свій час керував навчальним процесом у Військовому інституті. Він звернув  увагу на важливість заходу для виховання майбутніх офіцерів та удосконалення навчально-виховного процесу.

   У своїх виступах випускники Д. Басистий  І. Бистрова, Ю. Підкурганна  С. Андросова, О. Шамрай висловили слова вдячності керівництву та професорсько-викладацькому складу Військового інституту  за високий професіоналізм і рівень підготовки захисників Вітчизни.

«Диплом випускника Військового інституту став для нас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості та знаком належності до родини Військового інституту …» - зазначив у своєї промові військовий перекладач, а нині  головний фахівець Державного підприємства «Укроборонсервіс» Д. Басистий.

Окремої уваги заслуговують випускники, які проходили службу в Криму на початку російської агресії та залишились вірними своїй Батьківщині, в також ті, хто брав  та бере участь у бойових діях в Антитерористичній операції  та операції Об’єднаних Сил на Сході України.

Випускники звернулись до курсантів Військового інституту з побажаннями продовжувати кращі військові традиції, побажали успіхів в опануванні майбутньою військовою спеціальністю, наполегливості, невичерпної енергії наснаги для досягнення високих результатів у службовій діяльності.

«Саме від вас залежить  подальша розбудова незалежної Української держави, її обороноздатність, безпека, престиж й визнання на міжнародній арені…» - підкреслила золота медалістка полковник І. Бистрова.

Випускники вшанували пам’ять першого начальника Військового інституту генерал-лейтенанта Жукова Сергія Анатолійовича та поклали квіти до його меморіальної дошки.

підполковник О. Андрієнко, 
працівник ЗСУ  М. Дорохов

Фотографії