Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

День науки

19 травня 2018 року в Україні відзначається професійне свято працівників науки – День науки. З цієї нагоди у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися урочисті заходи.

З вітальним словом до науковців звернувся заступник начальника Військового інституту з наукової роботи полковник Борис Попков, який зазначив, що вже багато років продуктивно працює наш Військовий інститут – єдиний в Україні заклад, який здійснює підготовку фахівців для всіх військових формувань.

Здатність думати на випередження, виявляти невідповідності що існують та надавати обґрунтовані пропозиції керівництву ГШ ЗСУ – це і є наша зброя. Саме тому керівний склад Збройних Сил України довіряє науковцям інституту все більш відповідальні та складні завдання. У тому, що ми досягли успіху, безумовна заслуга кожного, хто працював і працює на науковій ниві. Мені приємно виразити слова вдячності нашим досвідченим вченим, які мають науковий авторитет не тільки в нашому інституті, Збройних Силах України, а й у державі в цілому.

У строю нашого інституту досвідчені генерали, офіцери запасу, які передають свій практичний та бойовий досвід і знають ціну науково-обґрунтованим рекомендаціям.

Від командування Військового інституту він висловив щирі слова подяки за натхнену діяльність, наполегливість та розуміння. Побажав кожному з присутніх міцного здоров`я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійної інтуїції і росту, нових відкриттів на славу науки, Збройних Сил України та України в цілому!

Заступник начальника Військового інституту полковник Олександр Приліпко оголосив святкові накази та вручив найкращим науковцям почесні грамоти та подяки від Міністерства оборони України, Ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка та начальника Військового інституту.

Щирі привітання лунали від курсантів-першокурсників.

Присутніх зачарували гармонійні мелодії солісток оркестру Військового інституту, запальних дівчат гурту «New Generation» та акордеоніста Кузьменка Володимира.

Фотографії