Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Ліцеїсти Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою відвідали Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Ліцеїсти Чернігівського ліцею з ПВФП відвідали Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка з метою військово-професійної орієнтації. Зустріч ліцеїстів із  начальником навчального відділу ВІ КНУ  полковником Олександром Корчаком, який познайомив їх з історією створення військового інституту та умовами вступу до навчального закладу у 2018 році  відбулася 7 жовтня 2017 року.

В ході зустрічі ліцеїсти ознайомилися з  матеріально-технічною базою інституту. Також вихованці чернігівського ліцею зустрілися із своїми попередниками, випускниками Чернігівського ліцею, а нині курсантами ВІКНУ.

За вагомий внесок у військово-професійну орієнтацію ліцеїстів керівництву Чернігівського ліцею з ПВФП  вручили грамоту та почесний знак ВІ КНУ.

Ліцеїсти залишилися вдячними керівництву військового інституту за гостинність і корисно проведений час, сподіваючись, що це допоможе їм визначитись з вибором майбутнього життєвого шляху.

Катерина Заносієнко

Фотографії