Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Курсанти ВІКНУ обрали первинні офіцерські посади

Сьогодні у Військовому інституті Київського національно університету імені Тараса Шевченка відбувся розподіл курсантів п’ятого курсу для подальшого проходження військової служби у Збройних Силах України. Випускники за спеціальностями: «Журналістика», «Політологія», «Психологія», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» мали можливість обрати запропоновані первинні офіцерські посади в Збройних Силах та органах військового управління відповідно до рейтингів, які були ними здобуті під час навчання.

 «Я дуже задоволений тим, що буду проходити службу на Військовому телебаченні, адже, мої мрії співпали з можливостями - зазначив курсант Єгор Трошкін. –  Впевнений, що знання отриманні в стінах нашого інституту дадуть мені можливість стати професійним військовим журналістом».

Подібної думки дотримуються більшість курсантів, добре розуміючи, що протягом п’яти років навчання були самі творцями власних рейтингів.

Представники замовників подякували курсантам за розуміння і позицію, щодо їх вибору та можливостей обійняти відповідні посади у війську.

«Бажаю вам творчого натхнення та бажання відповідально виконувати свої завдання за призначенням, де б не довелося служити Україні», - підкреслив полковник Олександр Мотузяник, заступник начальника управління комунікації та преси Міністерства оборони України.

 Богдана Дереш, курсант ВІКНУ

Фотографії