Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

З ВИПУСКНИКАМИ ШКІЛ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ БУЛО ПРОВЕДЕНО ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ ЩОДО ВСТУПУ ДО ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

З ініціативи Полтавського обласного військового комісаріату з випускниками шкіл у районних будинках культури представники провідних військових навчальних закладів України презентували для майбутніх вступників зі шкіл Полтавської області правила вступу у 2017 році.

У заходах, який на теренах регіону проходить вперше, брали участь голова Лубенської райдержадміністрації Тетяна Качаненко, перший заступник голови Лубенської райдержадміністрації Сергій Сіряченко, начальник відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Микола Чудак, військовий комісар Лубенського районного військового комісаріату, підполковник Віталій Лучний та представники органів державної влади міста Кременчук.

Для випускників, які планують пов’язати своє майбутнє із військовою службою та присвятити життя служінню народу України, старший офіцер відділення по роботі з особовим складом майор Олег Домбровський презентував Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а решта представників – Національну академію сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, факультет Національного технічного університету Харківського політехнічного інституту, Одеську військову академію, Військовий коледж сержантського складу м. Полтава.

Варто зазначити, що керівництво районів особливо переймається напрямком військово-патріотичного виховання молоді. Так, у своєму зверненні до випускників голова Лубенської райдержадміністрації Тетяна Качаненко наголосила на важливості подібного заходу. Наша держава, за її словами, сьогодні як ніколи потребує високопрофесійних військових кадрів і кому, як не молодому поколінню, дбати про авторитет України, захищати її інтереси.

— Сьогоднішній захід, у якому беруть участь представники з різних регіонів нашої держави, яскраво свідчить про згуртованість народу у відстоюванні цілісності і неподільності країни, — підкреслила Тетяна Качаненко.

Плідною та напруженою була робота зі школярами у палаці культури “КРЕДМАШ”  міста Кременчук. У ньому взяли участь представники майже всіх вищих військових навчальних закладів. Представник Військового інституту докладно розповів про переваги навчання, можливості вступу та всю необхідну інформацію разом з нововведеннями. Окрім того, офіцери зустрілись з кадетами Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Полтавської обласної ради.

Фотографії