Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

НА ЧЕРНІГІВСЬКОМУ ПОЛІГОНІ КУРСАНТИ-ПЕРШОКУРСНИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАТИСЬ АЗАМ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ

Першокурсники чоловічої і жіночої статі проходять одну програму, потурань при цьому нікому не роблять.

Курсанти Військового інституту, в Десні, відпрацювали вправи навчальних стрільб з автомата Калашникова Ак-74, навчались тактиці дій підрозділів в обороні та наступі, тощо.

Заняття проходило на одному з полігонів Чернігівщини. У ньому взяли участь курсанти з Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка, які вступили цьогоріч на навчання. Окрім вогневої підготовки курсанти вивчали питання щодо надання першої медичної допомоги.

За словами заступника начальника зборів по роботі з особовим складом, учасника АТО, підполковника Павла Коротченка, майбутні офіцери зараз інтенсивно вивчають ази військової служби.

— Курсантів навчають кращі інструктори 169 навчального Центру і Військового інституту за плечима яких солідний багаж військового і бойового досвіду, адже більшість з них виконували завдання в районі проведення АТО, — з упевненістю в майбутніх захисниках Батьківщини сказав бойовий офіцер.

За його словами, військовослужбовці чоловічої і жіночої статі проходять одну програму, потурань при цьому нікому не роблять. Заняття організовані в умовах максимально наближених до бойових за новою програмою з урахуванням досвіду АТО.

Серед курсантів чимала кількість тих, хто вже проходив службу в лавах ЗС України та виконував завдання в районі проведення АТО.

Фотографії