Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ТРИВАЄ ВСТУПНА КАМПАНІЯ ДО ВІЙСЬКОВОГО ІНСТИТУТУ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

З 4 липня у Військовому інституті стартувала вступна компанія 2016 року. Цьогоріч, як і минулого охочих вступати до одного з провідних вишів дуже багато. На сьогоднішній день до Військового інституту надійшло близько 667 особових справ, а прийме наш навчальний заклад майже 200 курсантів.

За словами начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна у Військовому інституті представлені всі регіони України, в тому числі з Луганського та Донецького військових комісаріатів надійшло 22 справи. Майже третина з поданих заяв – це представники слабкої статті. Є серед тих хто вступає і учасники АТО, а таких 26 чоловік. 

З 16 по 23 липня триватимуть фахові випробування, під час яких абітурієнти проходять медичну комісію, психологічну перевірку та рівень фізичної підготовленості.

— Ми бачимо зацікавленість молоді до військових спеціальностей. Значну кількість абітурієнтів цього року складають випускники військових ліцеїв та коледжів, — наголосив технічний секретар відбіркової комісії Військового інституту підполковник Сергій Семеха.

Вступні випробування триватимуть до 26 липня цього року та завершаться виданням наказу про зарахування.

Фотографії