Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

ПРЕДСТАВНИКИ ЦЕНТРАЛЬНОГО НАУКОВО-ДОСЛІДНОГО ІНСТИТУТУ ПРОВЕЛИ МЕТОДИЧНИЙ ТРЕНІНГ З ОФІЦЕРАМИ ТА ВИПУСКНИКАМИ

Сьогодні, 05 травня у Військовому інституті заступник начальника управління Центрального науково-дослідного інституту ЗС України, учасник АТО полковник Віктор Шидлюх провів методичний тренінг на тему: “Сучасні методи роботи з особовим складом. Обмін бойовим досвідом. Робота високомобільних груп внутрішніх комунікацій”.

Відкриваючи захід, заступник начальника Військового інституту полковник В’ячеслав Кирик представив присутнім офіцера, який з початку збройного конфлікту на Сході України брав безпосередню участь в АТО та, завдяки життєвому і службовому досвіду якого було налагоджено дієву систему роботи з особовим складом на передовій.

— Нам дуже приємно, що до нашого навчального закладу прибувають такі люди, яким є з чим поділитись зі свого неоціненного бойового досвіду, — зазначив полковник Кирик.

Представник ЦНДІ поділився із слухачами програмою налагодження внутрішніх комунікацій у ЗС України, методиками командирського, бойового інформування та схвалення особового складу за показниками бойової та повсякденної службової діяльності, формування лідерських якостей, тощо.

— Якщо ви будете достойним командиром, якщо ви будете в першу чергу поважати себе і підлеглих, то, відповідно – ви будете вести за собою. Завдяки цьому нам фактично вдалось зупинити одну з багато чисельніших армій світу, і нам це вдалось, ми від свого не відступимо, — сказав Віктор Володимирович.

Під час тренінгу курсанти ставили уточнюючі запитання, висловлювали свої думки на ті чи інші проблемні та болючі теми армійського життя. Традиційно, підсумком занять став аналіз проведених дій, під час якого було з’ясовано, що ми мали отримати, що було отримано та як удосконалити набуті знання на майбутнє.

На завершення, полковник В’ячеслав Кирик, від імені командування навчального закладу та особового складу за активну роботу з методичного супроводження підготовки військових фахівців та впровадження в освітній процес досвіду АТО вручив полковнику Віктору Шидлюху Подяку і цінні подарунки, а завідувач кафедри зарубіжної воєнної інформації Яків Жарков вручив книгу авторського колективу про інформаційно-психологічне протиборство.

Фотографії