Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Бригадний генерал Анатолій Шевченко попрощався з Бойовим Прапором Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка

Бригадний генерал Анатолій Шевченко попрощався з Бойовим Прапором Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка. 

 

Колектив Військового інституту висловлює слова щирої вдячності бригадному генералу Анатолію Михайловичу Шевченку! Під Вашим керівництвом ми стали впізнаваними серед військових вищих навчальних закладів України та країн-партнерів НАТО. З нами почали працювати іноземні делегати, лідери думок, відомі актори, спортсмени, журналісти, герої. Тепер ми працюємо в сучасних аудиторіях, з новим обладнанням, технікою, симуляторами. А на полігонах розуміємо, що ми готові до всього.

 

У нас є історія. Ви навчили нас поважати її. 

Ви відкрили необхідні у військах спеціальності. Ви навчили нас любити спорт та змотивували слідувати здоровому способу життя.

 

Ви навчили нас чути, аналізувати, думати.

Завдяки Вам ми стали більш вимогливі до себе, тому сміливо приймаємо виклики. 

 

Ваше керівництво завжди відзначалося розумінням та підтримкою потреб своїх підлеглих. Ви стали для нас не тільки керівником, але й справжнім лідером.

  

Ви стали для нас прикладом! Прикладом прояви поваги до курсанта, викладача, особистості, одне до одного. Прикладом саморозвитку та виваженості.

Ви нас згуртували.

 

Честь, пане бригадний генерале. Є сум, але є гордість й величезна повага.  Дякуємо за все. Бажаємо вам найкращого на новому етапі вашої кар’єри!

Фотографії