Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

29-30 березня 2024 року пройшов щорічний Чемпіонат Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка з боксу серед перемінного складу

Чемпіонат з боксу — це не лише змагання за звання найкращого, але й символ невгамовного прагнення людини до самовдосконалення. Сьогодні він відображає нашу вічну боротьбу, наше нескінченне прагнення до перемоги, незважаючи на удари долі. Кожен боксер, ступаючи на ринг, несе на своїх плечах не лише власні надії та мрії, але й відповідальність перед історією та культурою боксу, перед кожним, хто колись боровся за вільну Україну.

 

Змагання відбулись за підтримки Федерації Боксу України WBC Ukraine. Також були присутні почесні гості:  Представник та Радник WBС Ukrain - Сергій Ватманюк; виконуючий обов’язки президента Федерації боксу України - Олег Ільченко; депутат, меценат, президент Федерації хокею України - Сергій Левченко та перший тренер братів Кличків - Володимир Золотарьов.

 

Цього року серед курсантів навчального закладу була рекордна кількість заявок на участь у чемпіонаті. Чоловіки виступали у вагових категоріях: до 65кг, до 70 кг, до 75кг, до 80кг, до 85 та 85+; в свою чергу жінки до 50 та до 65 кг. Поборотися за першість у своїй категорії висловили бажання 78 спортсменів, що вийшли та показали високу майстерність та вибороли призові місця. 

 

За підсумками змагань місця розподілились наступним чином: 

ІІІ місце - 4 курс Військового факультету соціальних та поведінкових наук;

ІІ Місце - 2 курс Військового факультету сил підтримки та забезпечення; 

І Місце - 3 курс Військового факультету сил підтримки та забезпечення; 

 

Український народ веде боротьбу з загарбником та демонструє Волю до Перемоги всьому світу, показуючи зразкову мужність та хоробрість.

Фотографії