Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Фінальний турнір "Pixel Cup" з дисципліни CS 2 5х5

Кіберспортивні змагання активно розвиваються в Україні, а для гравців це чудова можливість продемонструвати свій талант та професіоналізм роботи в команді.

 

16 березня відбувся фінальний турнір "Pixel Cup" з дисципліни CS 2 5х5, в якому взяли участь курсанти, офіцери ВІКНУ та студенти НУФВСУ. Напередодні, змагання проводились у Військовому інституті.

 

Бригадний генерал Анатолій Шевченко особисто підтримав команди та побажав їм нових звершень в індустрії кіберспорту, підкреслюючи важливість таких заходів для розвитку молоді та спортивної культури в країні. 

 

За результатами захопливого турніру команда  Військового інституту "Lieutenants" посіла 2 почесне місце. Цей результат свідчить не лише про індивідуальну майстерність, але й про здатність працювати як команда, використовуючи при цьому стратегічне мислення. Також лейтенанти отримали призи, а саме: геймерську мишу G305 від Logitech. 

 

Завдяки підтримці Logitech NUUPES та VIKNU мали можливість провести захід на професійному рівні, так як компанія надала комп'ютерну ігрову периферію та аксесуари для кіберкласів (навушники, миші, клавіатури, камери, килими) для забезпечення освітнього процесу підготовки здобувачів вищої освіти з кіберспорту в Національному університеті фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ).

 

Цей турнір є лише початком для подальшого розвитку кіберспорту в Україні. Він підкреслює важливість співпраці між університетами, військовими закладами та корпоративними партнерами для сприяння розвитку молоді та створення сприятливого середовища для їх зростання у цій сфері. Визначення кращих, розвиток стратегічного мислення та командної взаємодії – ось ключові складові успіху у світі кіберспорту.

Фотографії