Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Науково-педагогічні працівники Військового інституту зустрілись із представниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Зокрема, з директором науково-консультаційного центру, вченим секретарем науково-дослідної частини, кандидатом філософських наук, доцентом Наталією Караульною та начальником відділу підготовки й атестації науково-педагогічних кадрів, доктором філософії Анжелікою Ткачук. 

 

Мета заходу  ознайомитися з новими вимогами керівних документів та особливостей підготовки наукових і науково-педагогічних працівників, проведенням атестації та захистом дисертації для здобуття ступеня доктора філософії.

 

Серед запрошених були здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії в ад’юнктурі та поза ад’юнктурою а також ті, які здобувають науковий ступінь доктора філософії в аспірантурах інших закладів вищої освіти, наукові керівники здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, начальники кафедр, на яких проходить підготовка ад’юнктів, начальник науково-дослідного центру, заступники начальників факультетів з навчальної та наукової роботи, та всі бажаючі, які планують здобувати науковий ступінь доктора філософії.

 

Зазначений захід проходив під керівництвом начальника Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка бригадного генерала Анатолія Шевченка.

 

Представники КНУ імені Тараса Шевченка в повній мірі виклали інформаційний матеріал з питань підготовки наукових і науково-педагогічних працівників та їх особливостей і відповіли на запитання присутніх.

 

Впевнені, що ця зустріч допоможе майбутнім науковим та науково-педагогічним працівникам досягти поставленої мети та успішно пройти весь шлях для здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Фотографії