Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Психологи Нацгвардії обмінялись досвідом згуртування військових колективів з капеланами, які проходять курси підвищення кваліфікації у Військовому інституті.

У Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбуваються курси підвищення кваліфікації військових капеланів ЗС України, де вони навчаються за спеціальною програмою в Центрі підготовки військових капеланів та поглиблюють свої знання і вміння у духовній опіці військовослужбовців.

 

Важливим завданням кожного військового капелана – є зміцнення та загартування морального духу воїнів, надання їм належної духовної підтримки та допомоги.

 

З метою поглиблення знань у згуртуванні військових колективів на базі тренінгового містечка психологічного згуртування однієї із військових частин Національної гвардії з військовими капеланами психологи-гвардійці провели практичні заняття з тімбілдінгу.

 

«Під час занять з військовими капеланами ми розглянули різні аспекти функціонування військового колективу, його відмінність від команди та групи, комунікацію та лідерство, конфлікти та шляхи їх вирішення, а також надання першої психологічної допомоги. Все це відбувалось у форматі практичних вправ та звичайно ж обміну досвідом», – сказав психолог-гвардієць Віталій.

Фотографії