Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Зустріч з головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз

У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз зустрілася з курсантами 3-4-х курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та науково – педагогічним складом кафедри фінансового забезпечення військ.

Випускники даної спеціальності, військові фінансисти, роблять свій вагомий внесок у справу забезпечення обороноздатності нашої Батьківщини.

Тетяна Слюз ознайомила учасників заходу з діяльністю та функціями Державної казначейської служби України, окремо зупинившись на роботі системи дистанційного обслуговування клієнтів та актуальних питаннях взаємодії військових частин з органами Державної казначейської служби України в умовах дії правового режиму воєнного стану.

Згуртованість та взаємодія фінансово-економічних підрозділів військових частин та органів Державної казначейської служби України дозволили забезпечити стале та безперебійне фінансування потреб оборони держави.

Тетяна Слюз та представники кафедри фінансового забезпечення військ домовились про подальше нарощування співпраці з метою підвищення рівня підготовки курсантів за спеціальністю.

Фотографії