Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

У Військовому інституті вкотре відбувся випуск молодших лейтенантів - слухачів Курсів підготовки офіцерів резерву за спеціальністю морально-психологічного забезпечення та психологія

Протягом короткого часу в інституті військовослужбовці здобули надважливий досвід роботи з особовим складом. Після завершення даних курсів ті, хто навчалися отримали сертифікат про завершення та первинне офіцерське звання - молодший лейтенант. 

 

Один із таких випускників - Герой України Ігор Тимощук. Ігор приймав участь в боях за Авдіївку в складі 110 омбр. Будучи сержантом, воїн виконував обов'язки командира роти. Під його командуванням підрозділ героїчно вів бої за н.п. Авдіївка та знищував противника. Опісля Ігор вирішив стати офіцером та передавати свої досвід та знання побратимам.

Тож від усіх випускників офіцер висловив подяку керівництву та викладацькому складу Військового інституту, а також бойовим офіцерам батальйону резерву офіцерського складу за якісну організацію навчального процесу.

 

На випуску був присутній Начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ генерал-майор Владислав Клочков та дав поради майбутнім офіцерам підтримки персоналу.

 

«Ще вчора ви були солдатами, сержантами, а сьогодні - гідно несете звання офіцера. Насамперед, хочу побажати успіхів, впевненості у своїх діях та звісно Перемоги» - сказав Начальник Військового інституту бригадний генерал Анатолій Шевченко.

 

Капелан Військового інституту отець Сергій сказав напутні слова випускникам та за традицією прочитав молитву, благословив військовослужбовців та окропив святою водою.

 

Війна триває і по сьогоднішній день, воїнам потрібно мати моральну та психологічну підтримку, що є невід'ємною складовою успіху у військовій справі.

Фотографії