Військовий інститут
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка

Укр.   Eng.  
Ми в соціальних мережах  
+38 (044) 521-32-89
Гаряча лінія (цілодобово)

Робочий візит до Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату

      Офіцери Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, викладач кафедри військової психології та педагогіки Євген Балабушка та викладач кафедри військової політології Євген Хан здійснили робочий візит до Володимир-Волинського об’єднаного районного  військового комісаріату. В ході робочого візиту відбулась зустріч із заступником військового комісара на якій було наголошено на  необхідності проведення профорієнтаційної роботи серед молоді щодо вступу та навчання у ВІКНУ. Також до Володимир-Волинського ОРВК були передані агітаційні матеріали (журнали, брошури, листівки) щодо вступу, навчання, обліково-військових спеціальностей, науково-освітньої діяльності та проходження військової служби у ВІКНУ. 

   У місті Луцьку, Волинської області офіцерами ВІКНУ була проведена роз’яснювальна, профорієнтаційна та агітаційна робота у Луцькому об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. В ході робочого візиту відбулась зустріч із військовим комісаром  Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Також офіцери ВІКНУ відвідали середні загальноосвітні навчальні заклади міста Луцька, з метою інформування, роз’яснювальної та профорієнтаційної роботи щодо вступу та навчання у ВІКНУ. Зокрема, було відвідано наступні середні загальноосвітні навчальні заклади: 

  • Луцький навчально-виховний комплекс № 9 Луцької міської ради.
  • Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені героїв «Небесної сотні».
  • Луцький навчально-виховний комплекс «Гімназія № 14 імені Василя Сухомлинського» Луцької міської ради Волинської області.

   В ході зустрічі  учням 11-х класів було доведено інформацію щодо можливості та перспективи вступу до ВІКНУ, навчально-освітні програми, перспективи щодо побудови військової кар’єри після закінчення навчання. Зокрема, було доведено інформацію щодо високого престижу та популярності навчання та проходження військової служби саме у ВІКНУ. В ході інформування та профорієнтаційної роботи учні 11-класів гімназій м. Луцька та ліцеїсти Волинського обласного ліцею в цілому виявили зацікавленість щодо військової кар’єри у майбутньому та вступу до військових вищих навчальних закладів, зокрема до ВІКНУ. Учні ставили цікаві та актуальні запитання щодо вступу, процесу навчання, умов проживання, відпусток, військових практик і стажувань, культурно-освітніх та спортивно-масових заходів саме у ВІКНУ. Офіцерам ВІКНУ, в ході інформування та профорієнтаційної роботи, вдалося налаштувати контакт та зворотний зв’язок з учнями та ліцеїстами, про що свідчила значна кількість запитань, уточнень, які ставили учні та ліцеїсти. В ході інформаційної, роз’яснювальної та профорієнтаційної роботи до середніх загальноосвітніх навчальних закладів м. Луцька були передані інформаційні та агітаційні матеріали з ВІКНУ (журнали, брошури, листівки), в яких опублікована детальна інформація щодо історії створення ВІКНУ, керівництва та структурних підрозділів ВІКНУ, вступу, навчання, науково-дослідницької роботи, матеріально-технічної бази, а також інформація з буденного життя інституту і курсантів, що навчаються у ВІКНУ.

 

Фотографії